Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2017 Draftının spot ışığı arkasında kalan değerli isimleri!

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
5

IVAN RABB, CALIFORNIA

Rabb, 2016-17 sezonunda okula devam etmeye karar verdi fakat bu en iyi karar değildi. Önceki sezonuna göre biraz geri adım atsa da, sayı ortalaması 12.5'tan 14'e, ribaund ortalaması da 8.5'tan 10.5'a yükseldi, fakat şut yüzdesi düştü. %61.5'tan %48.4'e düşen yüzdesi ile Rabb, 2.11 boyunda ve sağlam kalıplı, iyi ribaundçı bir oyuncu.

IVAN RABB, CALIFORNIA
4

JOSH HART, VILLANOVA

2016-17 Doğu'nun En iyi Oyuncusu ödülü sahibi oyuncu, maç başına bulduğu 18.7 sayı ve 6.4 ribaundı sonrası yeterli sevgiyi göremiyor. Bir guarda göre iyi bir ribaundçı olan Hart, OKC süperstarı Russell Westbrook dışında bu alanda dikkat çeken bir isim oluyor.
JOSH HART, VILLANOVA
3

HARRY GILES, DUKE

Lise son yılı öncesi çapraz bağını koparması sebebiyle, ülkedeki en iyi lise oyuncusu olduğu günleri biraz unutturan Giles, lotaryanın da dışına düşmüştü. Giles 2.08 boyunda, iyi bir hücum oyununa sahip ve ribaundları da toparlayabilen bir isim. Kimilerine göre bu drafttaki en çok yönlü isim. Adının Markelle Fultz, Lonzo Ball, Josh Jackson, Jonathan Isaac ve De’Aaron Fox gibi ilk 10 isimleriyle anılması gerektiğine inanan kişi sayısı oldukça fazla, fakat Giles hala kendini toparlama sürecinde.

HARRY GILES, DUKE
Sporx Anasayfasına Dön