Geri
İleri  

Bobo Türkiye'ye dönüş yolunda

Mersin İdmanyurdu, transfer çalışmaları kapsamında Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüşüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, transfer çalışmaları kapsamında Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüşüyor.

Kulüp As Başkanı Dr. Ayhan Erdem AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda çok güçlü bir kadro kurmak istediklerini, bu kapsamda transfer komitesinin yoğun şekilde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Ara sezonda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle yaptıkları maç sırasında Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüştüklerini hatırlatan Erdem, ''O dönemde kendisini kadromuza dahil etmek istemiştik ancak, anlaşma olmamıştı'' dedi.

Transfer komitesinin yeniden Bobo ile irtibata geçtiğini ifade eden Erdem, ''Bobo'nun Mersin'i istemesinde Nobre'nin varlığının da etkili olduğunu düşünüyorum. Bobo Mersin'e gelmek istiyor. Ama bütçe anlamında anlaşmamız lazım. Şimdilik görüşmeler sürüyor. Önümüzdeki günlerde sonucun netleşeceğini tahmin ediyoruz'' diye konuştu.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator