Geri
İleri  

"Bu şartlarda bu kadar!"

Galatasaray'ın Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maç sonrası Emre Çolak yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da Eskişehirspor deplasmanında 90 dakika görev alan Emre Çolak, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda yaptı.

Genç oyuncu, "Bu hava şartlarında anca bu kadar yapabildik. Güzel oyundan ziyade mücadele etmemiz gerekiyor. Eskişehirspor bizden daha iyi mücadele etti" dedi.

Kötü şartlarda 1 puanın sevindirici olabileceğini kaydeden Emre, "Elimizden geleni yaptık. Ancak rakip takımlardan daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor ki galibiyete ulaşalım. Bunu yapamayınca 3 puana ulaşamadık. Yine de bu şartlarda 1 puan aldığımız için mutluyum" şeklinde konuştu.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator