Geri
İleri  

Eksikler Kartal'ın canını yakıyor

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM - Deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya getirecek olan Beşiktaş'ta karşılaşma öncesi kadro sıkıntısı dikkat çekiliyor...

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu büyük sıkıntı yaratıyor.

Karşılaşma öncesinde teknik direktör Carlos Carvalhal'in takımını derbide sahaya nasıl çıkaracağı merakla beklenirken, eksik oyuncuların yerine kimin sahaya çıkacağı da büyük merak konusu. 

KİMLER OYNAYACAK? 

Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmada sakatlanan sağ beki Hilbert ve sol beki İsmail Köybaşı'nı kaybeden siyah-beyazlı ekipte, Aurelio da uzun süredir sakatlıkla boğuşuyor. Kayserispor maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Fernandes'in 2 maç ceza alması, Mersin İdmanyurdu maçında da Quaresma'nın kırmızı kartla oyun dışı kalması, teknik heyetin derbi öncesi bütün planlarını bozdu.

Hilbert'in yokluğunda teknik direktör Carlos Carvalhal'ın İbrahim Toraman'a sağ bekte, İsmail'in yerine de sol bekte Tanju Kayhan veya Ekrem Dağ'a şans tanıması bekleniyor.

Orta sahada yaratıcı oyuncusu kalmayan ve sadece mücadele gücü futbolcular Veli, Ernst ve Necip ile derbi maçta tutunmaya çalışacak olan Beşiktaş'ta, sol kanatta oynayan Simao da formsuzluğuyla dikkati çekiyor.

PEKTEMEK ÖNCELİKLİ

Sağ kanatta forma giyen Edu'dan da fazla randıman alamayan Carvalhal'ın, bu bölgede Mustafa Pektemek'i tercih etmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta arka adalesindeki sertlik nedeniyle Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kadroya alınmayan Rüştü'nün durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, henüz antrenmanlara başlayamayan tecrübeli kalecinin kadroya alınıp alınmayacağının yarın belli olacağı kaydedildi. Ancak derbide Beşiktaş'ın kalesinde Cenk Gönen'in yer alma olasılığı oldukça yüksek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator