Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2018-19 sezonu öncesi: Denver Nuggets

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
6

DENVER'IN BU YAZ ALDIKLARI

207-18 sezonunda 46 maç kazanan Denver, Batı Konferansında son maçında 9. sıraya yerleşmişti. Bu sezon hedefleri kesinlikle ilk 8 sıraya girebilmek, fakat Batı'nın her sene daha da çetinleşmesi, hata paylarını iyice düşürüyor. Bu konuda yaptıkları hamleler, yaz döneminde Drafttan Michael Porter Jr. ile serbest oyuncu olarak Isaiah Thomas'ı almak oldu.
DENVER'IN BU YAZ ALDIKLARI
5

FARIED'DEN KURTULDULAR

Takımdan ayrılan isimler hep takasla ayrılan oyuncular oldu. Bu isimler Wilson Chandler, bir süredir kurtulmaya çalıştıkları Kenneth Faried ve Darrell Arthur'du.

FARIED'DEN KURTULDULAR
4

JAMAL AYNEN DEVAM ETMELİ!

2016 Draftında 7. sıradan seçilen Jamal Murray, önceki sezon 16.7 sayı, 3.7 ribaund ve 3.4 asist ortalamalarıyla bir star adayı olduğunu gösterdi. Bu sezon eğer dripling sonrası üçlüğünü geliştirirse ve bunları daha istikrarlı sokarsa, Nuggets'ın Batı'da rekabet etmek için ihtiyacı olduğu skoreri almış olur.
JAMAL AYNEN DEVAM ETMELİ!
Sporx Anasayfasına Dön