Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2018-19 sezonu öncesi: Golden State Warriors

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
4

ÖNCEKİ SEZON NE YAPTILAR?

Golden State ekibi geçtiğimiz sezon son dört yıldaki üçüncü şampiyonluğunu, LeBron James'i ve Cavaliers tayfasını 4-0 eleyerek kazanmıştı. Fakat bu yolda Batı Konferansının Finallerinde Houston Rockets'a yedi maç takılarak bunu başardılar. Normal sezonda 58-24 ile gitmiş olan Warriors, normal sezonda Batı'yı ikinci sırada bitirdi. Golden State, sakatlıklarla Kevin Durant'i, Steph Curry'yi, Klay Thompson'ı ve zaman zaman koç Steve Kerr'ü kaybetmesine rağmen, ayakta kalabildiğini gösterdi. Sağlıklı bir kadrosuyla Warriors otomatik olarak playofflarda başka bir seviyeye çıkabiliyor.
ÖNCEKİ SEZON NE YAPTILAR?
3

GELEN KİLİT EKLEMELER

DeMarcus Cousins ile birlikte Warriors kadrosundaki beşinci All-Star'ı almış oldu ve boyalı alanda büyük avantaj yakaladı. Halen iyilşeşme sürecinde olan Boogie'nin Ocak ayında dönmesi bekleniyor. Kendisi boyalı alanda fizikselliği sağlayıp, Draymond Green'in üzerinden baskıyı azaltabilir ve ribaund da alabilir. Koç Steve Kerr, ligin bu sağlıklı olduğunda en iyisi olan pivotunu takıma kazandırmak için özel bir hücum sistemi kuracaktır. Cousins dışında Jacob Evans, Cincinatti'den takıma katıldı ve 11.7 sayı, 4.3 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları yakaladı. Gelişme potansiyeline sahip bir oyuncu. Jonas Jerebko, Utah Jazz'den bir yıllık kontratla geldi ve Damion Lee de Atlanta'dan iki yönlü bir kontratla geldi. Kevin Durant ve Kevon Looney de takımda kaldılar.
GELEN KİLİT EKLEMELER
2

AYRILANLAR...

Warriors, DeMarcus Cousins'a yer açmak için frontcourt derinliğinden fedakarlık etmek durumunda kaldı. David West emekli oldu, Omri Casspi Memphis Grizzlies'e, Zaza Pachulia Detroit Pistons'a ve JaVale McGee de Lakers'a gitti. Hiçbiri ilk beş değildi fakat aldıkları dakikalarda değerli işler yaptılar.
AYRILANLAR...
Sporx Anasayfasına Dön