Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2018-19 sezonu öncesi: Sacramento Kings

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
5

TAKIMA GELENLER VE AYRILANLAR

Sacramento Kings'e baktığımız zaman, takıma bu yaz dönemi katılanlar Nemanja Bjelica, Yogi Ferrell, Ben McLemore ve draft edilen Marvin Bagley III idi. Ayrılanlar ise Vince Carter ve Garrett Temple'dı.
TAKIMA GELENLER VE AYRILANLAR
4

MARVIN BAGLEY III, YILIN ÇAYLAĞI OLUR MU?

Sacramento'da oyununu geliştirmeye oynayan bir sürü genç oyuncu var, lakin asıl franchise oyuncusu gözüyle baktıkları isim Bagley. Duke çıkışlı oyuncu, orada geçirdiği tek sezonda 21 sayı ve 11 ribaund ortalamaları yakaladı ve hücum tarafındaki geniş çaplı yeteneklerini gösterdi. Yaz Liginde 10.3 sayı ve 5.3 ribaund ortalamaları yakalayıp pek parlak bir oyun sergilemese de, çaylak isim kalça kemiğinden sakatlanana kadar yalnızca dört maç oynayabilmişti. Sezonda 25 maç kazanması beklenen bir takımda oynayacak olan Bagley, hem Yılın Çaylağı ödülü, hem de franchise'ın yüzü olma konusunda çok fırsat yakalayacak.
MARVIN BAGLEY III, YILIN ÇAYLAĞI OLUR MU?
3

GENÇLER GELİŞMEYE DEVAM ETMELİ

Kings geçtiğimiz yıllarda draft yoluyla kadroya bir sürü oyuncu katmıştı ve bu kattığı 15 oyuncunun 9'u NBA kariyerine 2015'te veya daha sonra başladı. Bu durum benzersiz bir durum, çünkü çoğu genç isim kariyerlerinin başında normalden daha çok süre almış oldu. Willie Cauley-Stein, Buddy Hield, De'Aaron Fox ve Bogdan Bogdanovic, parlak noktalarını gösterdi ve Skal Labissiere, Harry Giles, Justin Jackson ve Frank Mason III gibi halen kendilerinden ne çıkacağını merak eden isimler var.
GENÇLER GELİŞMEYE DEVAM ETMELİ
Sporx Anasayfasına Dön