Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2017-2018 sezonunun en iyi kötü 12 transferi

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
12

Asamoah Gyan (Kayserispor)

"Gyan deyince akan sular durur", pek tabii ki öyle değil. 2014 Dünya Kupası'nda Portekiz'e attığı golle dikkatleri üzerine çeken ve Al Ain ve Shanghai SIPG transferleri ile paraya doyan Gyan, Galatasaray, Fenerbahçe derken sürpriz bir şekilde Kayserispor'a imza attı. Kayserispor'da büyük beklentileri de beraberinde getiren Ganalı futbolcu, bir transfer başarısızlığı olarak kayıtlara geçti.

Asamoah Gyan (Kayserispor)
11

Carlos Kameni (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in tahtını sallamasının yanı sıra "performans arttırıcı" bir etki yapması için de transfer edilen Carlos Kameni, sarı-lacivertli forma altında şans bulduğu maçlarda da beklenen etkiyi yapamadı. Fenerbahçe'de "bir maçı da Kameni aldı" dedirtemeyen Kamerunlu file bekçisinin sarı-laciverte veda etmesi hiç de sürpriz değil.

Carlos Kameni (Fenerbahçe)
10

Issiar Dia (Malatyaspor)

Fenerbahçe'deki şaşalı futbolcunun ardından önce Katar ardından da Fransa'ya transfer yapan 30 yaşındaki Dia'nın büyük umutlar ile geldiği Malatyaspor kariyeri parlak geçmedi. Malatyaspor'da 15 maça çıkan ve bizim aklımıza kazınan "rüzgarın oğlu Dia"dan en ufak bir kalıntısı olmadığını gösteren Senegalli futbolcu artık kendisini tartabilecek yeni maceralar aramak zorunda.

Issiar Dia (Malatyaspor)
Sporx Anasayfasına Dön