Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2019 yılında "2020'de bunlar olacak" desek inanmayacağınız 7 şey!

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
8

2020'DE GERÇEKLEŞEN 7 ŞEY

Sizlere 2019 yılında "2020'nin ilk üç ayında bunlar olacak" desek inanmayacağınız 7 spor olayını bir araya getirdik.
2020'DE GERÇEKLEŞEN 7 ŞEY
7

KORONAVİRÜS

2020 yılıyla birlikte gelen en kötü şey belki de koronavirüs oldu. Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve hızlı bir şekilde yayılan bu virüs, kısa sürede Çin'i ve daha sonrasında tüm dünyayı etkisi altına aldı. Bir salgından pandemiye dönüşen koronavirüs, Avrupa ülkelerinde spor müsabakalarının ertelenmesine yol açtı. Liglere ara verilmesinin yanı sıra EURO 2020 ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nın da mecburen 2021'e ertelenmesini zorunlu kıldı.
KORONAVİRÜS
6

LIVERPOOL'DA HASRET RÜZGARLARI UZAYABİLİR

Bu sene Premier Lig'de adeta rüya gibi bir sezon geçiren Liverpool, 30 yıl sonra şampiyon olmaya çok yaklaşmıştı. Ligin bitimine son 9 hafta kala 82 puanla en yakın rakibi Manchester City'nin 25 puan önünde lider olarak yer alan Liverpool'un hasreti, koronavirüs salgını nedeniyle biraz daha uzun sürecek. Ayrıca İngiltere'de sezonun oynanmamış kabul edilmesi de federasyonun seçenekleri arasında yer alıyor. Eğer federasyon, bu tür bir karar alırsa Kırmızılar'ın 30 yıllık şampiyonluk özlemi, bu yıl da son bulamayabilir.
LIVERPOOL'DA HASRET RÜZGARLARI UZAYABİLİR
Sporx Anasayfasına Dön