Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

Rukh Lviv-Sturm Graz


KG Var
Tarih: 31/01/2023 23:00 Lig: Hazırlık Maçları
Emre Özyanık

Emre Özyanık

Ligin iki formda ekibi İnter ve Atalanta. İnter Süper kupada Milan'ı 3-0 gibi bir skorla geçerek son derece moral kazandı demişken hemen ardından ligte ağırladığı Empoli karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle de şoku yaşadı. Tabi bu şok uzun sürmedi ve haftasonunda konuk olduğu Cremonese karşısında 30/10 şut-isabet, 37/19 orta-isabet istatistiği ile adeta oyunu domine ettiği maçta zorlanarakta olsa 2-1 kazanmasını bildi ve yoluna üç puan ile devam etti. Cremonese maçında her ne kadar istatistikler İnter'i önde gösteriyor olsa da kalesinde gördüğü tehlikeli pozisyonlarda oldu. Fakat kalite farkından ötürü Cremonese'nin başarılı olamaması İnter'e yaradı. 

Atalanta ise Dünya Kupası sonrası son derece güçlü bir geri dönüş yaptı diyebiliriz. Dünya kupası arasına girmeden ligte oynadığı son 5 maçta 4 mağlubiyet alarak adeta şok yaşayan Atalanta aranın ardından çıktığı 5 lig maçından namağlup ayrıldı ve bunlardan 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bir başka istatistik ise gol yollarındaki etkisini dünya kupası arasından sonra başlayan ligte çok daha fazla hissettirdiler. Oynadıkları 5 lig maçında 17 gol buldular ve bu istatistik maç başı 3,4 gol istatistiği ile dikkatleri üzerine çekti. 

Her iki takımın bu tempolu ve oyun içinde atağa yönelik istatistikleri değerlendirildiğinde Karşılıklı Gol tercihini ideal görüyor ve öneriyorum. 

BU MAÇA NE OYNARSIN?

Yazarlar

Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok