Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Sinan Erdem yine tıklım tıklım
Google News

Sinan Erdem yine tıklım tıklım

SPORX AI BAKIŞI
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan play-off yarı final serisi 4. maçına siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Karşılaşmanın oynandığı 15 bin 500 kişilik Sinan Erdem Spor Salonu'nu tamamen dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

Taraftarlar, maç öncesinde Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman ve siyah-beyazlı oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
-Başkan Orman yine takımı yalnız bırakmadı-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımı önemli karşılaşmada yine yalnız bırakmadı.

Serinin 3. maçında da Sinan Erdem Spor Salonu'na gelen Orman, final için büyük önem taşıyan karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle birlikte protokol tribününden takip etti.

-FEDA tişörtleri kapışıldı-

Siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş Kulübü'nün ikinci kez satışa sunduğu ''FEDA'' tişörtlerine büyük ilgi gösterdi.

Taraftarların tişörtleri almak için Sinan Erdem Spor Salonu önündeki Kartal Yuvası TIR'ının önünde kuyruk oluşturduğu görüldü.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön