Geri
İleri  

2017-18 sezonunda formalara reklam gelecek mi?

|| Son güncelleme

NBA sahipleri ve hissedarlarının, 2017-18 sezonunda başlayacağı tahmin edilen, formalara reklam alma olayını kabul ettiği belirtildi.

NBA sahipleri ve hissedarlarının, 2017-18 sezonunda başlayacağı tahmin edilen, formalara reklam alma olayını kabul ettiği belirtildi. Reklamın sol omuz kısmında 6 cm'e 6 cm olacağı bildirildi.

Teklifin valiler kurulundan geçmesi durumunda, takımlar formalardan gelecek ödemelerin yüzde 50'sini kendilerine, 50'sini de tüm takımların gelirlerini paylaştığı havuza bırakacak.

NBA başkanı Adam Silver ise, durum ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ne zaman geleceğinden emin değildim fakat bu bizim sporumuzda kaçınılmaz bir durumdu. Çok fazla seyahat ettiğim için bu modelin çok başarılı olduğunu görebildim. Gelir elde etmenin değişik yollarına baktığımızda, pazar yerini dinlediğimizde, NBA ile iş birliği içine giren şirketler bu oyuna ve oyuncularımıza daha yakın olmak istiyor."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator