Geri
İleri  

AVM'ler ne zaman açılacak?

Corona virüsü nedeniyle önlemler gitgide artırılırken son olarak 31 il için sokağa çıkma yasağı gelmişti. Yasaklar kapsamında birçok mekan ve AVM'ler kapalı... Şimdi başta AVM'deki iş yeri sahipleri ve vatandaşlar AVM'ler ne zaman açılacak? sorusuna cevap arıyor.

 AVM'ler ne zaman açýlacak? Hem iþ yeri sahipleri hem de vatandaþlar bu soruya cevap arýyor. Corona virüs nedeniyle uzun bir zamandýr kapalý olan mekanlarýn açýlýþ tarihi her geçen gün daha da araþtýrýlýyor.

AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

AVM ve mekanlarýn ne zaman açýlacaðý konusunda Ýçiþleri Bakanlýðý tarafýndan henüz resmi bir açýklama yok. Önümüzdeki günlerde konuya iliþkin bir açýklama yapýlmasý bekleniyor.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
AVM ÇALIÞMA SAATLERÝ

AVM'lerin çalýþma saatleri deðiþti. Alýþveriþ merkezlerinde 10.00-22.00 olan açýlýþ kapanýþ saatleri 12.00-20.00 olacak. Çocuk oyun alanlarý kapatýlacak, dezenfekte çalýþmasý yapýlacak. Bunun yanýnda birçok mekan kapatýlacak.

ürkiye'de bir çok marka da gerek çalýþan gerekse müþteri saðlýðýný korumak için maðazalarýný kapama yoluna gitti. Ýþte o markalar:

Boyner, YKM, Vakko, LC Waikiki, Beymen, Kiðýlý, Network, Karaca, Yargýcý, Marks & Spencer, GAP, Samsonite, Ýpekyol, Tumi, Flo, Desa, U.S Polo, Greyder, Lufian, Altýnyýldýz, Avva, Machka, Twist, Twigy, Roman, Mudo, Efor, Faik Sönmez, B&G, Ikea, Gratis, Paþabahçe, Decathlon, Hotiç.

BÝRÇOK AVM KAPANDI

Çok sayýda insanýn bir araya geldiði AVM'ler de teker teker kapanma kararý alýyor. Akasya ve Akbatý AVM'lerin sahibi Akiþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. iki AVM'yi de kapatma kararý aldýðýný açýklamýþtý.

Ýstanbul'un en büyük AVM'lerinden Mecidiyeköy'de bulunan Cevahir AVM de kapandý.

Ýstanbul'un Niþantaþý semtinde bulunan City's AVM'de kapatýldý. Rönesans Gayrimenkul Yatýrým da kendisine ait Optimum, Kozzy, Hiltown ve Piazza alýþveriþ merkezlerinin yarýndan itibaren geçici olarak geçici olarak kapatýlacaðýný açýkladý.

Esas Gayrimenkul bünyesinde Adana, Zonguldak, Çanakkale, Balýkesir, Kocaeli, Bolu ve Kýrklareli'de faaliyet gösteren 7 AVM, corona virüsü sebebiyle önlem amaçlý faaliyetlerini durdurdu. Konuyla ilgili AVM yönetimleri tarafýndan yapýlan açýklamalarda, AVM'lerde 12:00-20:00 arasýndan temel ihtiyaçlar için sadece marketin ve bir eczanenin açýk kalacaðý belirtildi.



 AVM'ler ne zaman açılacak? Hem iş yeri sahipleri hem de vatandaşlar bu soruya cevap arıyor. Corona virüs nedeniyle uzun bir zamandır kapalı olan mekanların açılış tarihi her geçen gün daha da araştırılıyor.

AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

AVM ve mekanların ne zaman açılacağı konusunda İçişleri Bakanlığı tarafından henüz resmi bir açıklama yok. Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.

AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

AVM'lerin çalışma saatleri değişti. Alışveriş merkezlerinde 10.00-22.00 olan açılış kapanış saatleri 12.00-20.00 olacak. Çocuk oyun alanları kapatılacak, dezenfekte çalışması yapılacak. Bunun yanında birçok mekan kapatılacak.

ürkiye'de bir çok marka da gerek çalışan gerekse müşteri sağlığını korumak için mağazalarını kapama yoluna gitti. İşte o markalar:

Boyner, YKM, Vakko, LC Waikiki, Beymen, Kiğılı, Network, Karaca, Yargıcı, Marks & Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, Flo, Desa, U.S Polo, Greyder, Lufian, Altınyıldız, Avva, Machka, Twist, Twigy, Roman, Mudo, Efor, Faik Sönmez, B&G, Ikea, Gratis, Paşabahçe, Decathlon, Hotiç.

BİRÇOK AVM KAPANDI

Çok sayıda insanın bir araya geldiği AVM'ler de teker teker kapanma kararı alıyor. Akasya ve Akbatı AVM'lerin sahibi Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. iki AVM'yi de kapatma kararı aldığını açıklamıştı.

İstanbul'un en büyük AVM'lerinden Mecidiyeköy'de bulunan Cevahir AVM de kapandı.

İstanbul'un Nişantaşı semtinde bulunan City's AVM'de kapatıldı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım da kendisine ait Optimum, Kozzy, Hiltown ve Piazza alışveriş merkezlerinin yarından itibaren geçici olarak geçici olarak kapatılacağını açıkladı.

Esas Gayrimenkul bünyesinde Adana, Zonguldak, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Bolu ve Kırklareli'de faaliyet gösteren 7 AVM, corona virüsü sebebiyle önlem amaçlı faaliyetlerini durdurdu. Konuyla ilgili AVM yönetimleri tarafından yapılan açıklamalarda, AVM'lerde 12:00-20:00 arasından temel ihtiyaçlar için sadece marketin ve bir eczanenin açık kalacağı belirtildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEÅžEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ÅžU ANDA BUNU KONUÅžUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator