Bedava bilgisayar, bedava laptop, ücretsiz tablet kampanyalarý sayesinde ihtiyaç sahibi öðrencilerin bilgi alma haklarý teslim ediliyor. Bilgi alabilmek, online derslere katýlabilmek için öðrenciler için belediyelerin yaný sýra Acun Ilýcalý'nýn baþlattýðý kampanya bulunuyor. Ücretsiz tablet kampanya baþvuru, ücretsiz tablet baþvurusu, ücretsiz bilgisayar baþvuru konularýyle ilgili detaylar haberimizde.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Tablet kampanyasý baþvuru, ücretsiz bilgisayar kampanyasý, ücretsiz tablet kampanyasý diyerek yapýlan aramalarýn sonuçlarýna ulaþabilirsiniz.
ACUN ILICALI LAPTOP BÝLGÝSAYAR BEDAVA TABLET KAMPANYASI BAÞVURU
Acun Ilýcalý, eðitim desteði için öðrencilere daðýtýlacak dizüstü bilgisayarlarýn yaklaþýk olarak 3 bin TL deðerinde olduðunu bildirdi.
Türk Kýzýlay Mobil Çaðrý merkezini "168"i arayarak baðýþ yapýlabiliyor.
Acun Ilýcalý'nýn duyurduðu bilgisayar kampanyasýnda tablet ve bilgisayarlarýn daðýtma kýsmýný Milli Eðitim Bakanlýðý gerçekleþtirecek. Kampanyadan toplanan tüm paralar MEB'e aktarýlacak.
Acun Ilýcalý bilgisayar kampanyasý baþvuru süreci hakkýndaki billgiler de merak edilmeye baþlandý. Peki, Acun Ilýcalý'nýn bilgisayar kampanyasýna baþvuru nasýl yapýlýr, baþvuru formu doldurmak gerekiyor mu ve þartlarý neler? Haberimizden, Acun Ilýcalý'nýn Haydi Þimdi dizüstü laptop bilgisayar kampanyasý hakkýnda bilgi edinebilir; katýlým þartlarý, SMS numarasý gibi merak edilen detaylara ulaþabilirsiniz.

MÝLLÝ EÐÝTÝM BAKANI ZÝYA SELÇUK ÜCRETSÝZ TABLET AÇIKLAMASI
"Türk milletinin genel bir kültürel kodu var. Herhangi bir afet, deprem sel olduðunda ya da bir ihtiyaç olduðunda hemen organize oluyorlar. Bu bizim çok güzel bir hasretimiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapýyoruz. Yapmakta vazifemiz. Bir yandan da ulaþamadýðýmýz çeþitli nedenlerden dolayý durumlar oluyor. Biz bunu takdir ile izliyoruz. Ama asýl olan vazife MEB'in. Çok sayýda okul yapan, baðýþ yapan hayýrseverimiz var. Bu bizim zaman geleneðin içerisinde sürdürdüðümüz bir þey. Þimdi de çeþitli belediyelerimiz, Konya Belediyesi 10 bin tabletten bahsetti. Bir çok kuruluþ ve Kýzýlay'ýn bir çalýþmasý olacak.
Bizim derdimiz bütün Türkiye'yi online üzerinden eðitmek deðil. Bu geçici bir durum. Biz bundan kýsmen faydalanacaðýz ilerde ama bizim asýl iþimiz yüz yüze eðitim. Bu çerçevede il ve ilçe müdürlüklerimize vatandaþýmýzýn gönüllü katkýsý olacaksa tabii ki baþvurabilir. Gelecek hafta baþlayacak olan Kýzýlay'ýn çalýþmasýna da katký saðlayabilirler. Bunlarýn hepsi bizim kurumlarýmýz."
ESENLER BELEDÝYESÝ TABLET BAÞVURUSU
Esenler Belediyesi, ihtiyaç sahibi öðrenciler için tablet kampanyasý baþlattý. Esenler Belediyesinden 10 bin kiþiye yapýlacak daðýtýmlar için esenler.bel.tr resmi adresi üzerinden baþvuru yapýlabilecek.
•Esenler Kaymakamlýðý tarafýndan onaylanmýþ, Milli Eðitim Müdürlüðü'nün EBA platformuna giremediðini tespit ettiði öðrencilerden olmak
•Sosyal Yardým Yönetmeliði þartlarýna uymak.
•Ýlkokul, ortaokul veya lise öðrencisi olmak.
•Esenler'de ikâmet ediyor veya Esenler'de bir okulda okuyor olmak.
Bakan Selçuk'tan bedava tablet, laptop ve bilgisayar açýklamasý ile 2020 baþvuru ekraný! MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop kampanyasý baþvurusu nasýl yapýlýr?
•Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çaðrý merkezi numaramýzdan kayýt yaptýrmak.
•Daðýtýmda öncelik sýrasý 8. ve 12. sýnýf öðrencilerinde olacaktýr.
•Birden fazla öðrencinin olduðu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.
•Talebin fazla olmasý durumunda bir önceki eðitim yýlýnýn baþarý durumu dikkate alýnacaktýr.•Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çaðrý merkezi numaramýzdan kayýt yaptýrmak.
•Daðýtýmda öncelik sýrasý 8. ve 12. sýnýf öðrencilerinde olacaktýr.
•Birden fazla öðrencinin olduðu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.
•Talebin fazla olmasý durumunda bir önceki eðitim yýlýnýn baþarý durumu dikkate alýnacaktýr.

KAYSERÝ'DE ÜCRETSÝZ TABLET BAÞVURUSU
Kayseri Büyükþehir Belediyesi'nce, uzaktan eðitim alacak ihtiyaç sahibi öðrenciler için 10 bin adet tablet desteðinde bulunacak.
Büyükþehir Belediyesi'nden yapýlan yazýlý açýklamaya göre, il genelinde ihtiyaç sahibi öðrencilere yönelik Valilik ve Milli Eðitim Müdürlüðü ile koordineli çalýþma yürütüldüðü kaydedildi. Büyükþehir Belediye Baþkaný Memduh Büyükkýlýç'ýn konu ile ilgili Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacýlar Belediye Baþkanlarý baþta olmak üzere görüþmeler yaptýðýnýn belirtildiði açýklamada, "Eðitimde fýrsat eþitliðinin bütün çocuklara saðlanmasý gerektiði inancýyla, çocuklarýn geleceðine katký sunmak için Büyükþehir Belediyesi öncülüðünde belediyelerimiz 10 bin adet tablet desteðinde bulunacaktýr. Valilik ve Ýl Milli Eðitim Müdürlüðümüz koordinesinde tabletler uzaktan eðitim alacak ihtiyaç sahibi yavrularýmýza ulaþtýrýlacaktýr" ifadeleri kullanýldý.
TUZLA'DA ÜCRETSÝZ TABLET BAÞVURUSU NASIL YAPILIR?
Uzaktan eðitimden mahrum kalmýþ çocuklara el uzatýp askýya tablet býrakmak isteyen baðýþçýlar www.askidatablet.com üzerinden bilgilerini, askýya býrakmak istediði tablet sayýsýný ve türünü girerek kampanyaya destek oluyorlar. Belediye görevlileri de baðýþçýlarla iletiþime geçerek tabletler teslim alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrýyor. "Askýda Tablet" kampanyasý kapsamýnda tablet ihtiyacý olan Tuzla'da ikamet öðrenciler, www.askidatablet.com web sayfasý üzerinden baþvurularýný yapabilecek.

Bedava bilgisayar, bedava laptop, ücretsiz tablet kampanyaları sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin bilgi alma hakları teslim ediliyor. Bilgi alabilmek, online derslere katılabilmek için öğrenciler için belediyelerin yanı sıra Acun Ilıcalı'nın başlattığı kampanya bulunuyor. Ücretsiz tablet kampanya başvuru, ücretsiz tablet başvurusu, ücretsiz bilgisayar başvuru konularıyle ilgili detaylar haberimizde.
Tablet kampanyası başvuru, ücretsiz bilgisayar kampanyası, ücretsiz tablet kampanyası diyerek yapılan aramaların sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
ACUN ILICALI LAPTOP BİLGİSAYAR BEDAVA TABLET KAMPANYASI BAŞVURU
Acun Ilıcalı, eğitim desteği için öğrencilere dağıtılacak dizüstü bilgisayarların yaklaşık olarak 3 bin TL değerinde olduğunu bildirdi.
Türk Kızılay Mobil Çağrı merkezini "168"i arayarak bağış yapılabiliyor.
Acun Ilıcalı'nın duyurduğu bilgisayar kampanyasında tablet ve bilgisayarların dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı gerçekleştirecek. Kampanyadan toplanan tüm paralar MEB'e aktarılacak.
Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası başvuru süreci hakkındaki billgiler de merak edilmeye başlandı. Peki, Acun Ilıcalı'nın bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapılır, başvuru formu doldurmak gerekiyor mu ve şartları neler? Haberimizden, Acun Ilıcalı'nın Haydi Şimdi dizüstü laptop bilgisayar kampanyası hakkında bilgi edinebilir; katılım şartları, SMS numarası gibi merak edilen detaylara ulaşabilirsiniz.
MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK ÜCRETSİZ TABLET AÇIKLAMASI
"Türk milletinin genel bir kültürel kodu var. Herhangi bir afet, deprem sel olduğunda ya da bir ihtiyaç olduğunda hemen organize oluyorlar. Bu bizim çok güzel bir hasretimiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmakta vazifemiz. Bir yandan da ulaşamadığımız çeşitli nedenlerden dolayı durumlar oluyor. Biz bunu takdir ile izliyoruz. Ama asıl olan vazife MEB'in. Çok sayıda okul yapan, bağış yapan hayırseverimiz var. Bu bizim zaman geleneğin içerisinde sürdürdüğümüz bir şey. Şimdi de çeşitli belediyelerimiz, Konya Belediyesi 10 bin tabletten bahsetti. Bir çok kuruluş ve Kızılay'ın bir çalışması olacak.
Bizim derdimiz bütün Türkiye'yi online üzerinden eğitmek değil. Bu geçici bir durum. Biz bundan kısmen faydalanacağız ilerde ama bizim asıl işimiz yüz yüze eğitim. Bu çerçevede il ve ilçe müdürlüklerimize vatandaşımızın gönüllü katkısı olacaksa tabii ki başvurabilir. Gelecek hafta başlayacak olan Kızılay'ın çalışmasına da katkı sağlayabilirler. Bunların hepsi bizim kurumlarımız."
ESENLER BELEDİYESİ TABLET BAŞVURUSU
Esenler Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlattı. Esenler Belediyesinden 10 bin kişiye yapılacak dağıtımlar için esenler.bel.tr resmi adresi üzerinden başvuru yapılabilecek.
•Esenler Kaymakamlığı tarafından onaylanmış, Milli EÄŸitim Müdürlüğü'nün EBA platformuna giremediÄŸini tespit ettiÄŸi öğrencilerden olmak
•Sosyal Yardım YönetmeliÄŸi ÅŸartlarına uymak.
•İlkokul, ortaokul veya lise öğrencisi olmak.
•Esenler'de ikâmet ediyor veya Esenler'de bir okulda okuyor olmak.
Bakan Selçuk'tan bedava tablet, laptop ve bilgisayar açıklaması ile 2020 başvuru ekranı! MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop kampanyası başvurusu nasıl yapılır?
•Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çaÄŸrı merkezi numaramızdan kayıt yaptırmak.
•Dağıtımda öncelik sırası 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacaktır.
•Birden fazla öğrencinin olduÄŸu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.
•Talebin fazla olması durumunda bir önceki eÄŸitim yılının baÅŸarı durumu dikkate alınacaktır.•Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çaÄŸrı merkezi numaramızdan kayıt yaptırmak.
•Dağıtımda öncelik sırası 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacaktır.
•Birden fazla öğrencinin olduÄŸu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.
•Talebin fazla olması durumunda bir önceki eÄŸitim yılının baÅŸarı durumu dikkate alınacaktır.
KAYSERİ'DE ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce, uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrenciler için 10 bin adet tablet desteğinde bulunacak.
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışma yürütüldüğü kaydedildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın konu ile ilgili Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları başta olmak üzere görüşmeler yaptığının belirtildiği açıklamada, "Eğitimde fırsat eşitliğinin bütün çocuklara sağlanması gerektiği inancıyla, çocukların geleceğine katkı sunmak için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde belediyelerimiz 10 bin adet tablet desteğinde bulunacaktır. Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde tabletler uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi yavrularımıza ulaştırılacaktır" ifadeleri kullanıldı.
TUZLA'DA ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Uzaktan eğitimden mahrum kalmış çocuklara el uzatıp askıya tablet bırakmak isteyen bağışçılar www.askidatablet.com üzerinden bilgilerini, askıya bırakmak istediği tablet sayısını ve türünü girerek kampanyaya destek oluyorlar. Belediye görevlileri de bağışçılarla iletişime geçerek tabletler teslim alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. "Askıda Tablet" kampanyası kapsamında tablet ihtiyacı olan Tuzla'da ikamet öğrenciler, www.askidatablet.com web sayfası üzerinden başvurularını yapabilecek.
✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEÅžEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ÅžU ANDA BUNU KONUÅžUYOR! 🫵 👉 BURADA