Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan İnler: "Anderson Talisca attı, sıra bende"
|| Son güncelleme
Beşiktaş formasıyla başarılı maçlar çıkaran Gökhan İnler, gözüne eski takımı Napoli'yi kestirdi. Anderson Talisca'nın Benfica'ya attığı gibi hedefinin Napoli'ye karşı gol atmak olduğunu belirten Gökhan İnler, kazanmaktan başka bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
Abone Ol
PremierLig şampiyonu LeicesterCity'den bedelsiz olarak transfer edilen Türk asıllı İsviçreli orta saha Gökhanİnler, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2 maçta ortaya koyduğu etkili futbola dikkat çekti.
Önce Karabükspor maçında TolgayArslan, ardından da Benfica karşısında Atiba ile parter olan 32 yaşındaki defansif orta saha Gökhanİnler, her iki yönde de müthiş oynayıp Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başardı.
Beşiktaş'a kazanmak için geldiğini söyleyen Gökhanİnler, başarı için gerekirse her gün sahaya çıkmaya hazır olduğunu söyledi.
Gökhanİnler, Avrupa ve lig için de şöyle konuştu:
"ŞampiyonlarLigi ve Süper Lig'de tek felsefemiz var o da kazanmak. Hiçbir maça beraberlik için çıkmayacağız. Hocamız 'Kazan-kazan' diyor. Parolamız bu. Grupta iyi tanıdığım Napoli maçı benim açımdan farklı duygular yaratacak. İnşallah Talisca'nın Benfica'ya attığı gol gibi ben de eski takımıma karşı gol atarım. Ben 3 günde bir maç oynamaktan şikayetçi değilim. Başarı için her gün maç olsa oynarım. İşimiz bu. Farklı statlar, değişik liglerde oynadım ama VodafoneArena gibisini görmedim. Ambiyans bambaşka. Orada maçlara çıkmak için can atıyorum"