Geri
İleri  

Bosna Hersek'e Erivan'da şok sonuç!

Bosna Hersek, Ermenistan deplasmanında 4-2 kaybetti ve EURO2020 şansını mucizelere bıraktı.

EURO2020 Elemeleri J Grubu 6. maçında Ermenistan ile Bosna Hersek karşı karşıya geldi. Erivan Cumhuriyet Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Ermenistan, 4-2'lik skorla kazandı.

Ermenistan'a galibiyeti getiren golleri 3 ve 66. dakikalarda Henrikh Mkhitaryan, 77. dakikada Hambardzumyan ve 90+5. dakikada Loncar kendi kalesine attı. Bosna Hersek'in golleri ise 13. dakikada Edin Dzeko ve 70. dakikada Amer Gojak'tan geldi.

Başakşehirli Edin Visca, maça ilk 11'de başladı ve 64. dakikada kenara geldi. Konyasporlu Riad Bajic ise 85. dakikada oyuna girdi.

Bu sonucun ardından Ermenistan 9 puanla grupta üçüncülüğe yükselirken, Bosna Hersek 7 puanla dördüncü sıraya geriledi.

Ermenistan, bir sonraki maçında Liechtenstein'a konuk olacak. Bosna Hersek ise sahasında Finlandiye ile karşılaşacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator