Geri
İleri  

Bruno Genesio: "Maçlara felaket başlıyoruz"

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'ı 3-1 mağlup etmesine karşın ilk maçta 4-1 mağlup olmaları sebebiyle elenen Lyon'da teknik direktör Bruno Genesio, maçlara kötü başladıklarından yakındı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyerek Ajax'ın rakibi olan ve ilk maçta 4-1 mağlup olup rövanşta 3-1 kazanmalarına karşın finale yükselemeyen Lyon'da teknik direktör Bruno Genesio, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Bruno Genesio'nun açıklamaları;

"Hayal kırıklığı yaşıyoruz ve sinirliyiz. Bu akşam hayal kırıklığı yaşansa da bu gece oyuncularımın yaptıklarıyla gurur duruyorumç Son 10 dakikayı 3-1 ve 1 kişi fazla oynadık. Dördüncü golü atma fırsatı bulduk ancak nasıl bitireceğimizi bilemedik. Beceri eksikliği yaşadık"

FELAKAT BAŞLANGIÇLAR

"Maçlara felaket başlıyoruz. Dağınıklık oluyor. Yine golü ve çok gerildi. Sonrasınad iki dakikada iki gol attık. İkinci yarıda çok zorladık fakat ne yazık ki sonuca ulaşamadık"

SUÇLAYACAK BİR DURUM YOK

"İlk olarak bu hayal kırıklığını sindirmemiz gerekiyor. Başımızı kaldırmamız gerekiyor. Taraftarımız onlarla gurur duyabilir. Her şeyini sahaya verdiler. Suçlayacak bir durumumuz yok. Sonuna kadar gitmek için büyük bir hırs vardı"



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator