Geri
İleri  

Galatasaray'dan Belçika'ya transfer oldu

|| Son güncelleme

Galatasaray, 18 yaşındaki oyuncusu Recep Gül'ü bedelsiz olarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Galatasaray, 18 yaşındaki Recep Gül'ün sözleşmesini 2 yıl uzattı, aylık 4 bin TL maaş ve oynadığı maçlarda 20 bin TL galibiyet primi verileceği duyurulurken, oyuncu Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Hasan Çetinkaya'nın 2. başkan olduğu Belçika Ligi ekibi Westerlo'ya kiralandı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada Belçika ekibinin 80 bin euroluk satın alma opsiyonuna sahip olduğu ve Westerlo'nun bonservisi almasının ardından yapacağı satışta elde edeceği karın %35'inin de sarı-kırmızılı ekibe verileceği belirtildi.

Ozan Kabak ve Yunus Akgün gibi oyuncularla alt yaş takımlarında birlikte forma giyen Recep Gül geride bıraktığımız sezonda Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 maça çıktı. Sağ kanat oyuncusu bu maçlarda gol atmayı başaramazken U21 takımıyla çıktığı 29 maçta 12 gol atıp 3 asist yaptı.




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator