Geri
İleri  

Güray Vural'ın attığı gol Fenerbahçe maçı sonrası olay oldu

Güray Vural, Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Güray Vural'ın Fenerbahçe maçında attığı gollerle ilgili sözleri...

Güray Vural, Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiði maçta sarý-lacivertli takýma karþý iki gol attý. Özellikle Güray Vural'ýn son saniyede ceza sahasý dýþýndan Volkan Demirel'e attýðý gol maça damga vurdu.

GÜRAY VURAL: "GÜZEL GOLLERÝ FENERBAHÇE'YE ATIYORUM"
Güray Vural, Fenerbahçe karþýlaþmasýnýn ardýndan "Fenerbahçe'ye þansým yaver gidiyor hep güzel golleri Fenerbahçe atýyorum. Sergen hocanýn geliþiyle daha iyi bir takým. Bu maçý kazanýrsak iyi bir yola gireceðimizi biliyorduk. Bugün fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi yendik inþallah devamý gelir" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
GÜRAY VURAL: "HAKEM 'BÝTÝRECEÐÝM' DEDÝ, BEN DE..."
Güray Vural, Volkan Demirel'e ceza sahasý dýþýndan attýðý golle ilgili olarak "Son golde hakemle konuþtum 'Maçý bitireceðim' demiþti, ben de Rotman'a 'Önüme býrak vuracaðým' dedim. Hissetim herhalde vurdum ve gol oldu. Sergen hoca bir efsane, ondan çok öðreneceðimiz þeyler var." açýklamasýný yaptý.

"ERSUN YANAL ÝLE ANLAÞAMADIÐIM ÝÇÝN AYRILDIM"
Trabzonspor'dan Kayserispor'a transferiyle ilgili de konuþan Güray Vural, "Ersun Yanal ile anlaþamadýðým için Trabzonspor'dan ayrýlmak istedim." diye konuþtu.



Güray Vural, Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği maçta sarı-lacivertli takıma karşı iki gol attı. Özellikle Güray Vural'ın son saniyede ceza sahası dışından Volkan Demirel'e attığı gol maça damga vurdu.

GÜRAY VURAL: "GÜZEL GOLLERİ FENERBAHÇE'YE ATIYORUM"
Güray Vural, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından "Fenerbahçe'ye şansım yaver gidiyor hep güzel golleri Fenerbahçe atıyorum. Sergen hocanın gelişiyle daha iyi bir takım. Bu maçı kazanırsak iyi bir yola gireceğimizi biliyorduk. Bugün fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi yendik inşallah devamı gelir" dedi.

GÜRAY VURAL: "HAKEM 'BİTİRECEĞİM' DEDİ, BEN DE..."
Güray Vural, Volkan Demirel'e ceza sahası dışından attığı golle ilgili olarak "Son golde hakemle konuştum 'Maçı bitireceğim' demişti, ben de Rotman'a 'Önüme bırak vuracağım' dedim. Hissetim herhalde vurdum ve gol oldu. Sergen hoca bir efsane, ondan çok öğreneceğimiz şeyler var." açıklamasını yaptı.

"ERSUN YANAL İLE ANLAŞAMADIĞIM İÇİN AYRILDIM"
Trabzonspor'dan Kayserispor'a transferiyle ilgili de konuşan Güray Vural, "Ersun Yanal ile anlaşamadığım için Trabzonspor'dan ayrılmak istedim." diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator