James'in babasından ıslık yorumu geldi!
|| Son güncellemeSantiago Bernabeu'da Atletico Madrid'e yenilen Real Madrid'de oyundan çıkarken ıslıklanan James Rodriguez'in babası bu konuyla ilgili konuştu.
Santiago Bernabeu'da Atletico Madrid'e yenilen Real Madrid'de oyundan çıkarken ıslıklanan James Rodriguez'in babası bu konuyla ilgili konuştu.
SPORX DIŞ HABERLER- Santiago Bernabeu'da Atletico Madrid'e yenilen Real Madrid'de oyundan çıkarken ıslıklanan James Rodriguez'in babası bu konuyla ilgili konuştu.
Futbolda zor zamanların olduğunu belirten Wilson Rodriguez; "Büyük takımlarda böyle zor zamanlar oluyor. Bir baba olarak benim oğlum için bu zor zamanda desteklemekten ve iyi dilekten başka yapacağım bir şey yok. Real Madrid gibi büyük takımlarda işler kötü gittiğinde taraftar alevlenir, medya da bu alevi büyütmek için elinden geleni yapar. Taraftarların görevi bu zor zamanda takımı desteklemek olmalı. James Rodriguez hala çok genç ve önünde parlak bir gelecek var. Yeniden takıma odaklanacak ve başarı için çalışacak. Ligin Real Madrid için bittiğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'ne odaklanıp onun için savaşmalılar." diye konuştu.
Bu sezon Real Madrid ile 17 lig maçına çıkan James Rodriguez, 5 gol atıp 6 da asist yaptı.