Söz 21.bölüm yeni fragmanı izle, Söz yeni bölüm ne zaman?
Söz dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı ve izlemek isteyenler haberimizden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Söz dizisinin yeni bölüm hangi gün, hangi saatte yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...
Abone Ol
Söz dizisi 21. bölümü fragmaný izle! Son bölümün yayýnlanmasýyla birlikte 21. bölüm fragmaný merakla izleyiciler tarafýndan Google'da araþtýrýlmaya baþlandý. Dizinin fragmaný yayýnlandý ve bu haberden eriþebilirsiniz. Ýþte Söz dizisinde son bölümde olup bitenler... SÖZ DÝZÝSÝ 21. BÖLÜM FRAGMANI ÝZLE
SÖZ DÝZÝSÝ 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Yavuz yaný baþýndaki Ag,h tehlikesinden habersizce robot resmin olduðu dosyayý istihbarata ulaþtýrmak ister ancak Sancar'ý kurtarmaya gelen teröristler iþleri deðiþtirecektir.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bu sýrada karþýlarýnda Çolak'ý bulan Tim'i ise uzun bir gece beklemektedir. Bir yanda Sancar'ý teslim etmemek ve hastanedeki sivilleri kurtarmak için uðraþan Yavuz, diðer yanda Çolak'ýn restorandan yarattýðý tehlikeyi önlemek için mücadele edecektir. Yavuz ve Tim'dekilere ulaþamayan Bahar, Güler'in evinde geldiðinde yabancý bir misafirle karþýlaþýr. Yardým eli uzattýklarý bu misafirin onlar için baþka planlarý vardýr. Kafasýndaki kurþunun intikamýný almak isteyen Çolak Yavuz'un gelmesini beklemeden yapar hamlesini. Restorandan gelen son telefon Yavuz'u hayati bir tercih yapmak zorunda býrakacaktýr.
SÖZ DÝZÝSÝNDE KÝMLER OYNUYOR?
TOLGA SARITAÞ (Tim Komutaný Yavuz)
Tolga Sarýtaþ (d. 30 Mayýs 1991) Türk dizi oyuncusu. Aslen Sivaslýdýr ancak Ýstanbul'da doðup büyümüþtür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öðrenimini tamamladýktan sonra ilgisi tamamen oyunculuða yönelen Sarýtaþ, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalý'nda tiyatro sahnelerinde yer aldý. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarýyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldý. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteþem Yüzyýl dizisinde canlandýrdýðý Þehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beðenisini kazandý.En son Güneþin Kýzlarý dizisinde Ali Mertoðlu karakterini canlandýrdý. Ayrýca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde Meriç Tuna karakterini canlandýrdý.
MUSTAFA YILDIRAN
Mustafa Yýldýran, küçük yaþlarýndan itibaren oyunculuða çok ciddi anlamda meraklý olan ve zaman içerisinde kendisini bu anlamda geliþtiren Yýldýran, küçük yaþlarýndan itibaren oyunculuk eðitimleri almýþ ve okulunda da aktif bir þekilde görev almýþtýr.
Baþarýlý geçen eðitim hayatýnýn ardýndan Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü 2001 yýlýnda kazanmýþtýr ve 2005 yýlýnda buradan baþarýlý bir þekilde mezun olarak kýsa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel kariyerine adým atmýþtýr. Bu kariyer beraberinde çok daha farklý seçenekleri getirmiþtir. Tiyatro üzerinde özellikle durmuþtur.
2016 yýlýnda ekrana gelen diziler içerisinde reyting rekorlarý kýrmayý baþaran Ýçerde dizisi kadrosunda da kendisine yer bulmayý baþaran Yýldýran, çok ciddi anlamda ön plana çýkan bir oyunculuk örneði sergilemiþ ve kötü karakter olmasýna raðmen dizinin en sevilen isimlerinden birisi olarak dikkat çekmiþtir. Dizide MESTAN karakterine hayat vermiþtir.
BURAK SEVÝNÇ
Burak Sevinç kendisini þu þekilde tanýmlýyor; Aslýnda ben müzisyenim. Konservatuvarda müzik okudum. Babam udi. Ben de 16 yýldýr kanun çalýyorum. Kýz arkadaþým oyuncu olduðu için onun arkadaþlarý ile tanýþtým. Oyunculuða 'Babam Ýçin' dizisinde baþlamýþtýr.
GÖRKEM SEVÝNDÝK
Görkem Sevindik 17 Ekim 1986 yýlnda Adanada doðdu. Eðitimini Adana'da tamamlayan Sevindik en büyük hayali oyuncu olmaktý. Ýstanbul'a gelen Sevindik oyunculuk için çabalamaya baþlar. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eðitim almaya baþladý. Kendini geliþtirmeye baþlayan Görkem Sevindik takip eden yýllarda Uður Uludað'ýn tiyatro ekibine katýldý. Burada da çalýþmalarýna ve eðitimine devam ederek kendini geliþtirmeyi sürdürmüþtür. Burada küçük rollerle kendini gösterme þansý bulan Sevindik ilerleyen dönemde kendini kanýtlamak adýna Best Model yarýþmasýna katýldý. Burada çok büyük bir baþarý gösteremeyen Sevindik tekrar ideallerinin peþinden koþmaya devam eder ve tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabalar.
Daha sonra Pana Film Akademi'nin açýldýðýný duyar ve kendini buraya kayýt eder. Yapýmcý Raci Þaþmaz ile tanýþýr ve Onu Çakýrýn oðlu Pusat'a ve Çakýr'a çok benzediði için bu rolde oynamasý için teklif sunar. Sevindik Pusat rolüyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya baþlar.
EREN VURDEM
1988 yýlýnda Konya'da doðdu. Sergilediði oyunculuk performansý ile oldukça beðeni toplayan Eren Vurdem daha önce Þefkattepe ve Arka Sokaklar dizisinde rol aldý. Ayrýca Filmlerde de seslendirme çalýþmalarý olmuþtur.
AYTAÇ ÞAÞMAZ
Söz" dizisi ile ekranlarda yer alacak olan Aytaç Þaþmaz, oyuncu Ýsmail Ege Þaþmaz'ýn kardeþidir. Abisine olan benzerliðinin yaný sýra oyunculuk konusunda da onun gibi baþarýlý olmak istiyor. 4 Aðustos'ta doðmuþtur. Ýlk sinema deneyimini 2017 yýlýnda yayýnlanan "Kötü Çocuk" filmi ile yapmýþtýr.
MEHMET ALÝ KARAKUÞ
Mehmet Ali Karakuþ birçok dizide yardýmcý oyuncu olarak rol almýþtýr. Genç oyuncu, Söz dizisinin operasyon ekibi içerisinde yer alacaktýr.
DOÐUKAN POLAT
Doðukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde Ýstanbul, Üsküdar'da doðmuþtur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi sosyoloji bölümünü okudu ve mezun oldu.
Kadýköy Halk Eðitim Merkezinde ve Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eðitimi aldý. Vodafone reklamýnda da oynadý. 2013 yýlýnda "Yaðmurdan Kaçarken" adlý dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroðlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andýç, Ebru Þancý, Serkan Þenalp ile beraber rol aldý.
2014 yýlýnda "Kadim Dostum" adlý dizide Doðukan Polat, Sadýk Kadim karakterini canlandýrýrken diðer rollerde ise Ýlker Aksum, Murat Eken, Arif Erkin Güzelbeyoðlu, Damla Aslanalp, Ünal Silver, Tarýk Papuççuoðlu, Dilþah Demir, Sinan Bengier, Suna Selen gibi oyuncular oynamýþtýr.
OKTAY SAMURKAÞ
Ýdols Of Models yarýþmasýnda derece elde eden Oktay Samurkaþ, Söz dizisinin operasyon ekibinde yer alacak.
VOLKAN UYGUN
Volkan Uygun Söz dizisinin timindeki diðer bir personel olarak karþýmýza çýkacak.
11. Bölüm Özeti
Yavuz, Çolak'ý yakalamak üzere Kurtdereli'nin þehit olmasýndan sonra bütün Türk Silahlý Kuvvetleri unsurlarý büyük bir temizlik harekatýna baþlarlar. Yavuz ve timi köþe bucak Çolak'ý kovalamaya baþlar. Soluk soluða süren bu manasýz takip sýrasýnda Geveze aðýr yaralanýr ve acilen hastaneye kaldýrýlmasý gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak'ý takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkýnda açýlan soruþturma sonucu þok olacaðý bir haber alýr. Ayný anda Yavuz ve timi ise Çolak'ý yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatýna mal olmak üzeredir.
10. Bölüm Özeti
Tim, bir askerini þehit veriyor. Erdem, Yavuz'un son isteðini yerine getirir. Ýnsansýz Hava Aracý'ný, Yavuz'un bulunduðu yeri patlatmasý için yönlendirir. Ancak Çolak'ýn hiç umulmadýk baþka bir planý vardýr. Bu plan herkes için iþleri daha da zorlaþtýrýr. Çolak planýný uygulamaya çalýþýrken, adamlarýndan birisi büyük bir hata yapar. Çolak'ýn adamýna verdiði ceza kendisi için kötü sonuçlar doðuracaktýr. Avcý'nýn vurduðu Eylem'in durumu ise çok aðýrdýr. Hayati tehlikesi vardýr. Avcý kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiþ içindedir. Aldýðý haber onu þok eder. Eylem, doktorlarýn tüm çabasýna raðmen ölmüþtür. Aldýðý iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çýkar. Çolak'ý gitgide köþeye sýkýþtýrýrlar. Ancak Çolak'ýn canýmýzý yakacak son bir hamlesi daha vardýr ve Yavuz'un timi ilk defa bir askerini þehit verir.
9. Bölüm Özeti
Keþanlý, Çaylak ve Karabatak çarpýþma sonrasýnda Yavuz'un kaza yaptýðý yere gelince Yavuz'un olay yerini terk ettiði bilgisini alýrlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuz'u ararken karýsý ve kýzýnýn okulda teröristler tarafýndan tehdit edildiði bilgisini alýnca Karabatak ve diðerlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiðinde ise okul teröristler tarafýndan kuþatýlýr. Üstelik bütün iletiþim kanallarý da kapatýlmýþtýr. Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diðer tarafta Avcý'nýn içinde olduðu araç patlatýlýnca Avcý da büyük bir ölüm kalým savaþý vermeye baþlar. Bütün Tim Avcý'yý kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz'a ulaþýr ama gördüðü onu þok eder. Çünkü Yavuz Çolak'ýn elindedir ve Çolak Yavuz'u diri diri yakmaya niyetlidir.
Ýstanbul'da yaþanan büyük bir terör saldýrýsý sonucu onlarca insanýn hayatýný kaybetmesi ve bu facianýn ülkede büyük bir infiale yol açmasý ile Kýdemli Üsteðmen Yavuz Karasu'nun hayatý da bir yeni bir akýþa sürüklenir.
Söz dizisi 21. bölümü fragmanı izle! Son bölümün yayınlanmasıyla birlikte 21. bölüm fragmanı merakla izleyiciler tarafından Google'da araştırılmaya başlandı. Dizinin fragmanı yayınlandı ve bu haberden erişebilirsiniz. İşte Söz dizisinde son bölümde olup bitenler...
SÖZ DİZİSİ 21. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
SÖZ DİZİSİ 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Yavuz yanı başındaki Ag,h tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar'ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir.
Bu sırada karşılarında Çolak'ı bulan Tim'i ise uzun bir gece beklemektedir. Bir yanda Sancar'ı teslim etmemek ve hastanedeki sivilleri kurtarmak için uğraşan Yavuz, diğer yanda Çolak'ın restorandan yarattığı tehlikeyi önlemek için mücadele edecektir. Yavuz ve Tim'dekilere ulaşamayan Bahar, Güler'in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır. Kafasındaki kurşunun intikamını almak isteyen Çolak Yavuz'un gelmesini beklemeden yapar hamlesini. Restorandan gelen son telefon Yavuz'u hayati bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır.
SÖZ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?
TOLGA SARITAŞ (Tim Komutanı Yavuz)
Tolga Sarıtaş (d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu. Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.En son Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırdı. Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde Meriç Tuna karakterini canlandırdı.
MUSTAFA YILDIRAN
Mustafa Yıldıran, küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa çok ciddi anlamda meraklı olan ve zaman içerisinde kendisini bu anlamda geliştiren Yıldıran, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimleri almış ve okulunda da aktif bir şekilde görev almıştır.
Başarılı geçen eğitim hayatının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü 2001 yılında kazanmıştır ve 2005 yılında buradan başarılı bir şekilde mezun olarak kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel kariyerine adım atmıştır. Bu kariyer beraberinde çok daha farklı seçenekleri getirmiştir. Tiyatro üzerinde özellikle durmuştur.
2016 yılında ekrana gelen diziler içerisinde reyting rekorları kırmayı başaran İçerde dizisi kadrosunda da kendisine yer bulmayı başaran Yıldıran, çok ciddi anlamda ön plana çıkan bir oyunculuk örneği sergilemiş ve kötü karakter olmasına rağmen dizinin en sevilen isimlerinden birisi olarak dikkat çekmiştir. Dizide MESTAN karakterine hayat vermiştir.
BURAK SEVİNÇ
Burak Sevinç kendisini şu şekilde tanımlıyor; Aslında ben müzisyenim. Konservatuvarda müzik okudum. Babam udi. Ben de 16 yıldır kanun çalıyorum. Kız arkadaşım oyuncu olduğu için onun arkadaşları ile tanıştım. Oyunculuğa 'Babam İçin' dizisinde başlamıştır.
GÖRKEM SEVİNDİK
Görkem Sevindik 17 Ekim 1986 yılnda Adanada doğdu. Eğitimini Adana'da tamamlayan Sevindik en büyük hayali oyuncu olmaktı. İstanbul'a gelen Sevindik oyunculuk için çabalamaya başlar. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başladı. Kendini geliştirmeye başlayan Görkem Sevindik takip eden yıllarda Uğur Uludağ'ın tiyatro ekibine katıldı. Burada da çalışmalarına ve eğitimine devam ederek kendini geliştirmeyi sürdürmüştür. Burada küçük rollerle kendini gösterme şansı bulan Sevindik ilerleyen dönemde kendini kanıtlamak adına Best Model yarışmasına katıldı. Burada çok büyük bir başarı gösteremeyen Sevindik tekrar ideallerinin peşinden koşmaya devam eder ve tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabalar.
Daha sonra Pana Film Akademi'nin açıldığını duyar ve kendini buraya kayıt eder. Yapımcı Raci Şaşmaz ile tanışır ve Onu Çakırın oğlu Pusat'a ve Çakır'a çok benzediği için bu rolde oynaması için teklif sunar. Sevindik Pusat rolüyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya başlar.
EREN VURDEM
1988 yılında Konya'da doğdu. Sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplayan Eren Vurdem daha önce Şefkattepe ve Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Ayrıca Filmlerde de seslendirme çalışmaları olmuştur.
AYTAÇ ŞAŞMAZ
Söz" dizisi ile ekranlarda yer alacak olan Aytaç Şaşmaz, oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. Abisine olan benzerliğinin yanı sıra oyunculuk konusunda da onun gibi başarılı olmak istiyor. 4 Ağustos'ta doğmuştur. İlk sinema deneyimini 2017 yılında yayınlanan "Kötü Çocuk" filmi ile yapmıştır.
MEHMET ALİ KARAKUŞ
Mehmet Ali Karakuş birçok dizide yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. Genç oyuncu, Söz dizisinin operasyon ekibi içerisinde yer alacaktır.
DOÄžUKAN POLAT
Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul, Üsküdar'da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi sosyoloji bölümünü okudu ve mezun oldu.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde ve Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi aldı. Vodafone reklamında da oynadı. 2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp ile beraber rol aldı.
2014 yılında "Kadim Dostum" adlı dizide Doğukan Polat, Sadık Kadim karakterini canlandırırken diğer rollerde ise İlker Aksum, Murat Eken, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Damla Aslanalp, Ünal Silver, Tarık Papuççuoğlu, Dilşah Demir, Sinan Bengier, Suna Selen gibi oyuncular oynamıştır.
OKTAY SAMURKAÅž
İdols Of Models yarışmasında derece elde eden Oktay Samurkaş, Söz dizisinin operasyon ekibinde yer alacak.
VOLKAN UYGUN
Volkan Uygun Söz dizisinin timindeki diğer bir personel olarak karşımıza çıkacak.
11. Bölüm Özeti
Yavuz, Çolak'ı yakalamak üzere Kurtdereli'nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak'ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak'ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak'ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.
10. Bölüm Özeti
Tim, bir askerini şehit veriyor. Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak'ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır. Avcı'nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür. Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz'un timi ilk defa bir askerini şehit verir.
9. Bölüm Özeti
Keşanlı, Çaylak ve Karabatak çarpışma sonrasında Yavuz'un kaza yaptığı yere gelince Yavuz'un olay yerini terk ettiği bilgisini alırlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuz'u ararken karısı ve kızının okulda teröristler tarafından tehdit edildiği bilgisini alınca Karabatak ve diğerlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiğinde ise okul teröristler tarafından kuşatılır. Üstelik bütün iletişim kanalları da kapatılmıştır. Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diğer tarafta Avcı'nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başlar. Bütün Tim Avcı'yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz'a ulaşır ama gördüğü onu şok eder. Çünkü Yavuz Çolak'ın elindedir ve Çolak Yavuz'u diri diri yakmaya niyetlidir.
İstanbul'da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu'nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.