Trabzonspor Freiburg maçý þifresiz TRT 1 yayýn linki! UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. hafta maçýnda Trabzonspor ile Freiburg Papara Park'ta karþý karþýya geliyor. Bu mücadeleyi linke týklayarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Ýþte maçtan son dakika geliþmeleri...
TRABZONSPOR FREIBURG MAÇI CANLI, TIKLA

ÝÇ SAHADA COÞUYOR
Muhammed Salah, bu sezon resmi karþýlaþmalardaki 10 golünün 8'ini Papara Park'ta kaydetti.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Mýsýrlý oyuncu, Galatasaray maçýnda 3, Baþakþehir karþýlaþmasýnda 2, Gençlerbirliði ve Beþiktaþ ile UEFA Konferans Ligi'ndeki Hearts müsabakalarýnda ise birer kez aðlarý sarstý.
Salah, UEFA Konferans Ligi'nde KuPS Kuopio ve Süper Lig'de Amed Sportif Faaliyetler maçlarýndaki birer golünü deplasmanlarda attý.
LÝGDE ÝKÝ MAÇTIR SUSKUN
Trabzonspor'un Süper Lig'in ilk haftasýnda Kasýmpaþa ile deplasmanda oynadýðý karþýlaþmanýn 58. dakikasýnda oyuna girerek ilk kez bordo-mavili formayý giyen Salah, 14 resmi karþýlaþmada 1104 dakika sahada kaldý.
Muhammed Salah, bu süre içerisinde sadece 2 hafta üst üste suskun kaldý. Salah, ligin son 2 haftasýnda bordo-mavili takýmýn deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-3 ve sahasýnda Gaziantep FK'yi 2-0 yendiði maçlarda gol kaydedemedi.
TRABZONSPOR FREIBURG MAÇI SAAT KAÇTA
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin 3. haftasýnda sahasýnda Almanya'nýn Freiburg takýmý ile karþýlaþacak. Papara Park'ta oynanacak karþýlaþma, saat 20.45'te baþlayacak. Müsabakayý Estonya Futbol Federasyonundan Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardýmcýlýklarýný ise Silver Koiv ve Sander Saga yapacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarýndan canlý yayýnlanacak.
TRABZONSPOR, REIS ÝLE KAYIPSIZ GÝDÝYOR
UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk iki maçýnda deplasmanda Finlandiya'nýn KuPS Kuopio takýmýný 4-2, sahasýnda ise Ýskoçya'nýn Hearts ekibini 2-0 maðlup ederek 6 puan toplayan bordo-mavililer, Freiburg'u da yenerek yoluna kayýpsýz devam etmenin mücadelesini verecek.
TRABZONSPOR'DA EKSÝKLER
Trabzonspor'da kýrmýzý kart cezalýsý Sidny Cabral ile sakatlýklarý bulunan Aral Þimþir, Franculino Dju, Arseniy Batagov ve genç kaleci Onuralp Çevikkan, karþýlaþmada forma giyemeyecek.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Onana, Pina, Nwaiwu, Savic, Mustafa, Melih, Fabinho, Salah, Muçi, Saviolo, Onuachu

Freiburg: Backhaus, Kübler, Ginter, Lienhart, Makengo, Engelhardt, Eggestein, Beste, Suzuki, Scherhant, Matanovic
TRABZONSPOR, AVRUPA KUPALARINDA 160. MAÇINA ÇIKACAK
UEFA Konferans Ligi'nde Almanya'nýn Freiburg takýmý ile sahasýnda karþýlaþacak Trabzonspor, Avrupa kupalarýndaki 160. maçýna çýkacak.
Bordo-mavili takým, Avrupa kupalarýnda daha önce oynadýðý 159 müsabakanýn 58'inden galibiyetle ayrýldý. 62 karþýlaþmada maðlup olan Karadeniz ekibi, 39 kez de rakipleriyle berabere kaldý.
Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda baþladýðý Avrupa serüveninde Þampiyon Kulüpler Kupasý/UEFA Þampiyonlar Ligi'nde 30, UEFA Kupasý/UEFA Avrupa Ligi'nde 99, Avrupa Kupa Galipleri Kupasý'nda 12, UEFA Intertoto Kupasý'nda 8 ve UEFA Konferans Ligi'nde 10 maç oynadý.
Bordo-mavililer, bu müsabakalarda 200 gol atarken kalesinde 216 gol gördü.
UEFA KONFERANS LÝGÝ'NDE 11. MAÇ
Trabzonspor, Freiburg ile oynayacaðý maçla UEFA Konferans Ligi adýyla düzenlenen Avrupa'nýn 3 numaralý kupasýnda 11. kez sahne alacak.
UEFA Konferans Ligi'nde ilk olarak 2021-22 sezonunda Norveç'in Molde takýmýyla karþýlaþan bordo-mavililer, bu organizasyonda þu ana kadar oynadýðý 10 maçýn 3'ünü kazanýrken, 4'ünde berabere kaldý, 3'ünü ise kaybetti.
Bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandýran Trabzonspor, kalesinde de 14 gol gördü.
Bordo-mavili takým, bu sezon Avrupa'da beþinci karþýlaþmasýný oynayacak. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ýn Ferencvaros takýmýna sahasýnda 1-0, deplasmanda 4-0 maðlup oldu.
Karadeniz ekibi, UEFA Konferans Ligi ilk hafta maçýnda Finlandiya'nýn KuPS Kuopio takýmýný deplasmanda 4-2, sahasýnda Ýskoçya'nýn Hearts takýmýný 2-0 yendi.
27 YIL SONRA ALMANYA TAKIMI ÝLE KARÞILAÞACAK
Trabzonspor, 27 yýl sonra Almanya takýmý ile karþý karþýya gelecek.
Bordo-mavililer, en son 1999-2000 sezonunda Intertoto Kupasý yarý finalinde Almanya'nýn Hamburg takýmý ile karþýlaþmýþtý.
Karadeniz ekibi, 28 Temmuz'da sahasýnda 2-2 berabere kaldýðý rakibine 4 Aðustos 1999'da 4-1 yenilerek elenmiþti.
Trabzonspor, bugüne dek Alman takýmlarýyla oynadýðý 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 maðlubiyet aldý.
AVRUPA KUPALARINDAKÝ EN FARKLI GALÝBÝYETÝNE 6-0'LIK SKORLA ÝMZA ATTI
Bordo-mavililer, Avrupa kupalarýnda en farklý galibiyetini Arnavutluk'un Vllaznia takýmý karþýsýnda aldý.
Karadeniz temsilcisi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupasý'nda Arnavutluk temsilcisini sahasýnda 6-0'lýk sonuçla maðlup ederek Avrupa'da en farklý galibiyetine imza attý.
Trabzonspor, Avrupa kupalarýnda en farklý yenilgiyi ise Ýspanya'nýn Barcelona takýmý karþýsýnda yaþadý. Bordo-mavililer, 1990-1991 sezonundaki Avrupa Kupa Galipleri Kupasý 1. tur rövanþ maçýnda deplasmanda Barcelona'ya 7-2'lik sonuçla maðlup oldu.
Trabzonspor'un Avrupa kupalarý tarihinde en fazla gol atan oyuncusu ise Hami Mandýralý oldu. Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü, Avrupa kupalarýnda toplam 23 gol kaydetti.
AVRUPA PERFORMANSI
Trabzonspor'un Avrupa kupalarýnda oynadýðý 159 maçýn performans tablosu þöyle:
| Organizasyon | Maç | G | B | M | A | Y |
| Þampiyon Kulüpler Kupasý/Þampiyonlar Ligi | 30 | 10 | 8 | 12 | 25 | 36 |
| Kupa Galipleri Kupasý | 12 | 4 | 4 | 4 | 13 | 18 |
| UEFA Kupasý-Avrupa Ligi | 99 | 38 | 22 | 39 | 130 | 136 |
| UEFA Intertoto Kupasý | 8 | 3 | 1 | 4 | 19 | 12 |
| UEFA Konferans Ligi | 10 | 3 | 4 | 3 | 13 | 14 |
| Toplam | 159 | 58 | 39 | 62 | 200 | 216 |
SALAH ATARSA AVRUPA'DA 3'TE 3 YAPACAK
Almanya'nýn Freiburg takýmýný konuk edecek Trabzonspor'un gol güvencelerinden biri, Mýsýrlý yýldýz oyuncu Muhammed Salah olacak.
Süper Lig'de ilk 10 haftaya 8 gol sýðdýran, UEFA Konferans Ligi'nde ise ilk 2 maçta birer gol kaydeden Salah, Trabzonspor formasýyla 14 karþýlaþmada toplam 10 gole imza atarak takýmýnýn en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.
Muhammed Salah, UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda 4-2 galip geldikleri KuPS Kuopio maçý ile sahalarýnda 2-0 kazandýklarý Hearts karþýlaþmasýnda birer kez rakip fileleri havalandýrdý.
Bordo-mavili futbolcu, Freiburg karþýsýnda da aðlarý sarsmasý halinde UEFA Konferans Ligi'nde ilk 3 maçta gol atma baþarýsý göstermiþ olacak.
Trabzonspor Freiburg maçı şifresiz TRT 1 yayın linki! UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. hafta maçında Trabzonspor ile Freiburg Papara Park'ta karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi linke tıklayarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri...
TRABZONSPOR FREIBURG MAÇI CANLI, TIKLA
İÇ SAHADA COŞUYOR
Muhammed Salah, bu sezon resmi karşılaşmalardaki 10 golünün 8'ini Papara Park'ta kaydetti.
Mısırlı oyuncu, Galatasaray maçında 3, Başakşehir karşılaşmasında 2, Gençlerbirliği ve Beşiktaş ile UEFA Konferans Ligi'ndeki Hearts müsabakalarında ise birer kez ağları sarstı.
Salah, UEFA Konferans Ligi'nde KuPS Kuopio ve Süper Lig'de Amed Sportif Faaliyetler maçlarındaki birer golünü deplasmanlarda attı.
LİGDE İKİ MAÇTIR SUSKUN
Trabzonspor'un Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın 58. dakikasında oyuna girerek ilk kez bordo-mavili formayı giyen Salah, 14 resmi karşılaşmada 1104 dakika sahada kaldı.
Muhammed Salah, bu süre içerisinde sadece 2 hafta üst üste suskun kaldı. Salah, ligin son 2 haftasında bordo-mavili takımın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-3 ve sahasında Gaziantep FK'yi 2-0 yendiği maçlarda gol kaydedemedi.
TRABZONSPOR FREIBURG MAÇI SAAT KAÇTA
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin 3. haftasında sahasında Almanya'nın Freiburg takımı ile karşılaşacak. Papara Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Estonya Futbol Federasyonundan Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Sander Saga yapacak. Mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.
TRABZONSPOR, REIS İLE KAYIPSIZ GİDİYOR
UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk iki maçında deplasmanda Finlandiya'nın KuPS Kuopio takımını 4-2, sahasında ise İskoçya'nın Hearts ekibini 2-0 mağlup ederek 6 puan toplayan bordo-mavililer, Freiburg'u da yenerek yoluna kayıpsız devam etmenin mücadelesini verecek.
TRABZONSPOR'DA EKSİKLER
Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Sidny Cabral ile sakatlıkları bulunan Aral Şimşir, Franculino Dju, Arseniy Batagov ve genç kaleci Onuralp Çevikkan, karşılaşmada forma giyemeyecek.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Onana, Pina, Nwaiwu, Savic, Mustafa, Melih, Fabinho, Salah, Muçi, Saviolo, Onuachu
Freiburg: Backhaus, Kübler, Ginter, Lienhart, Makengo, Engelhardt, Eggestein, Beste, Suzuki, Scherhant, Matanovic
TRABZONSPOR, AVRUPA KUPALARINDA 160. MAÇINA ÇIKACAK
UEFA Konferans Ligi'nde Almanya'nın Freiburg takımı ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 160. maçına çıkacak.
Bordo-mavili takım, Avrupa kupalarında daha önce oynadığı 159 müsabakanın 58'inden galibiyetle ayrıldı. 62 karşılaşmada mağlup olan Karadeniz ekibi, 39 kez de rakipleriyle berabere kaldı.
Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 30, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 99, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda 8 ve UEFA Konferans Ligi'nde 10 maç oynadı.
Bordo-mavililer, bu müsabakalarda 200 gol atarken kalesinde 216 gol gördü.
UEFA KONFERANS LİGİ'NDE 11. MAÇ
Trabzonspor, Freiburg ile oynayacağı maçla UEFA Konferans Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 3 numaralı kupasında 11. kez sahne alacak.
UEFA Konferans Ligi'nde ilk olarak 2021-22 sezonunda Norveç'in Molde takımıyla karşılaşan bordo-mavililer, bu organizasyonda şu ana kadar oynadığı 10 maçın 3'ünü kazanırken, 4'ünde berabere kaldı, 3'ünü ise kaybetti.
Bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde de 14 gol gördü.
Bordo-mavili takım, bu sezon Avrupa'da beşinci karşılaşmasını oynayacak. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ın Ferencvaros takımına sahasında 1-0, deplasmanda 4-0 mağlup oldu.
Karadeniz ekibi, UEFA Konferans Ligi ilk hafta maçında Finlandiya'nın KuPS Kuopio takımını deplasmanda 4-2, sahasında İskoçya'nın Hearts takımını 2-0 yendi.
27 YIL SONRA ALMANYA TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK
Trabzonspor, 27 yıl sonra Almanya takımı ile karşı karşıya gelecek.
Bordo-mavililer, en son 1999-2000 sezonunda Intertoto Kupası yarı finalinde Almanya'nın Hamburg takımı ile karşılaşmıştı.
Karadeniz ekibi, 28 Temmuz'da sahasında 2-2 berabere kaldığı rakibine 4 Ağustos 1999'da 4-1 yenilerek elenmişti.
Trabzonspor, bugüne dek Alman takımlarıyla oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.
AVRUPA KUPALARINDAKİ EN FARKLI GALİBİYETİNE 6-0'LIK SKORLA İMZA ATTI
Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini Arnavutluk'un Vllaznia takımı karşısında aldı.
Karadeniz temsilcisi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası'nda Arnavutluk temsilcisini sahasında 6-0'lık sonuçla mağlup ederek Avrupa'da en farklı galibiyetine imza attı.
Trabzonspor, Avrupa kupalarında en farklı yenilgiyi ise İspanya'nın Barcelona takımı karşısında yaşadı. Bordo-mavililer, 1990-1991 sezonundaki Avrupa Kupa Galipleri Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Barcelona'ya 7-2'lik sonuçla mağlup oldu.
Trabzonspor'un Avrupa kupaları tarihinde en fazla gol atan oyuncusu ise Hami Mandıralı oldu. Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü, Avrupa kupalarında toplam 23 gol kaydetti.
AVRUPA PERFORMANSI
Trabzonspor'un Avrupa kupalarında oynadığı 159 maçın performans tablosu şöyle:
Organizasyon Maç G B M A Y Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi 30 10 8 12 25 36 Kupa Galipleri Kupası 12 4 4 4 13 18 UEFA Kupası-Avrupa Ligi 99 38 22 39 130 136 UEFA Intertoto Kupası 8 3 1 4 19 12 UEFA Konferans Ligi 10 3 4 3 13 14 Toplam 159 58 39 62 200 216 SALAH ATARSA AVRUPA'DA 3'TE 3 YAPACAK
Almanya'nın Freiburg takımını konuk edecek Trabzonspor'un gol güvencelerinden biri, Mısırlı yıldız oyuncu Muhammed Salah olacak.
Süper Lig'de ilk 10 haftaya 8 gol sığdıran, UEFA Konferans Ligi'nde ise ilk 2 maçta birer gol kaydeden Salah, Trabzonspor formasıyla 14 karşılaşmada toplam 10 gole imza atarak takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.
Muhammed Salah, UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda 4-2 galip geldikleri KuPS Kuopio maçı ile sahalarında 2-0 kazandıkları Hearts karşılaşmasında birer kez rakip fileleri havalandırdı.
Bordo-mavili futbolcu, Freiburg karşısında da ağları sarsması halinde UEFA Konferans Ligi'nde ilk 3 maçta gol atma başarısı göstermiş olacak.
Â
Â
✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEÅžEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ÅžU ANDA BUNU KONUÅžUYOR! 🫵 👉 BURADA