Sporx Mobil Uygulama 2017 Green Card başvuru sonuçları açıklandı! İşte green card kazananları sonucu
    Geri
İleri    
Haber Tarihi: 03.05.2017 11:49 - Güncelleme Tarihi: 03.05.2017 11:49

2017 Green Card başvuru sonuçları açıklandı! İşte green card kazananları sonucu

Beklenen an geldi sonuçlar açıklandı: 2017 Green Card başvuru çekiliş sonuçları resmi web sitesinden görebilirsiniz. Sorgulama sayfası konusunda birçok site varken, Amerika Birleşik Devletlerinin resmi web sitesi üzerinden sonuçlar öğrenilebilmektedir. ABD'de yaşamak isteyen Türk vatandaşların almak istediği kart başvuruları yılda bir kez yapılmaktadır. Sonuçlar resmi web sitesi üzerinden açıklanacağı için kazanan veya kaybeden kişi sonuçları nasıl öğrenmektedir?

2017 Green Card başvuru sonuçları açıklandı! İşte green card kazananları sonucu
Binlerce insanın beklediği sonuçlar bugün açıklanıyor. Amerika Birleşik Devletlerine gitmek isteyen Türk vatandaşları 7 Kasım 2016 tarihine kadar başvurularını yaptı. Aradan 5 ay geçtikten sonra sonuçlar bugün öğrenilecektir. Sonuç sayfası İngilizce olduğu için sonuçların nasıl öğrenileceği aşağıda yer almaktadır.
Başvurular için tıkladığınız sitenin en altında "Check Status" bulunmaktadır. O linke tıkladıktan sonra yeni bir sayfa açılacaktır.


2017 Green Card başvurusu çekiliş sonuçları Amerika vizesi almak isteyen birçok vatandaş tarafından merakla bekleniyordu. Amerika Birleşik Devletlerine gitmek isteyen Türk vatandaşları 7 Kasım 2016 tarihine kadar başvurularını yapmıştı. Green Card başvuru sonuçları bugün itibariyle açıklandı. Peki, 2017 Green Card başvuru sonucu nasıl öğrenilir? İşte, 2017 Green Card başvuru sonuçları sorgulama sayfası.



ABD Özet bilgiler

Amerika Birleşik Devletleri, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan bir federal anayasal cumhuriyettir. Ülkenin çoğu, Kuzey Amerika'nın ortasında, Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu'nun arasında bulunmaktadır.Vikipedi
  • Başkan:
      Donald Trump
  • Nüfus:
      321,4 milyon (2015)
  • Başkent:
      Washington, DC


Haber ile daha fazlasına ulaşın:

SON HABERLER

Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok