Geri
İleri  

Aslan Onur'a takıldı

Galatasaray, Trabzonspor karşısında kaleyi en çok yokladığı maçını çıkarsa da kaleci Onur Kıvrak'ın başarılı kurtarışlarına takıldı.

Galatasaray, Trabzonspor karşısında kaleyi en çok yokladığı maçını çıkarsa da kaleci Onur Kıvrak'ın başarılı kurtarışlarına takıldı.

Galatasaray sahasında 2-1 kazandığı Trabzonspor maçında rakip kaleye 21 şut atarken 13 kez isabet sağladı. Bosingwa’nın çizgiden çıkardığı şut ve gol olan 2 şut dışında Onur Kıvrak 10 şutun gol olmasını engelledi. Galatasaray ayrıca bu sezon kaleye en çok isabetli şut çektiği maçını oynadı.

SAVUNMADA BİRİNCİ

Galatasaray geride kalan 16 haftada kalesinde 16 gol gördü. Galatasaray böylece ilk 4 sırada yer alan takımlar içinde en az gol yiyen takım oldu. Lider Fenerbahçe 18 gol, 2.sıradaki Kasımpaşa 17 gol, 4.sıradaki Beşiktaş 18 gol yerken 3.sıradaki Galatasaray 16 gol yedi. Galatasaray 52 kez ile yine ilk 4 içinde en az gol pozisyonu veren takım oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator