Hollanda Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında NEC Nijmegen ile Twente karşı karşıya geldi.
Abone Ol
Hollanda Casino Eredivisie'de 3. hafta mücadelesinde NEC Nijmegen ile Bursaspor'un UEFA Kupası elemesindeki rakibi Twente kozlarını paylaştı.
De Goffert Stadı'nda oynanan karşılaşma konuk ekip Twente'nin 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.
Rakibine karşı oldukça baskılı bir oyun sergileyen Steve McClaren'in talebeleri rahat bir galibiyet aldı.
Twente ilk yarıda adeta maçı bitirdi. 14. dakikada Luc Castaignos, 22. dakikada Dmitri Bulykin, ve dakikalar 42'yi gösterdiğinde Leroy Fer'in penaltıdan attığı golle skoru 3-0'a taşıyan başarılı ekip, soyunma odasına büyük üstünlükle gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında diri bir görüntü çizen Nijmegen, 77. dakikada Evander Sno'nun attığı golle umutlansa da maçtan başka gol sesi çıkmadı.
Bu sonucun ardından NEC Nijmegen 3 puanda kalırken, Twente ise 9 puana yükselerek 3'te 3 yapmış oldu.
Ligin gelecek haftasında Nijmegen deplasmanda Zwolle ile karşı karşıya gelecek olurken; Twente ise sahasında VVV Venlo'yu konuk edecek.