Geri
İleri  

Çizme'de şampiyon belli! Resmen Juve...

İtalya 1. Ligi Serie A'nın 35. haftasında Juventus, sahasında Palermo'yu 1-0 mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İtalya 1. Ligi Serie A'nın lideri Juventus, sahasında Palermo ile karşı karşıya geldi.

Yeni Juventus Stadı'nda oynanan karşılaşmayı siyah beyazlı ekip 1-0 kazanarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede Juventus'a galibiyeti getiren tek golü 59. dakikada penaltıdan Vidal kaydetti. Maçın 83. dakikasında Juventus'tan Paul Pogba kırmızı kartla oyun dışında kalırken 81. dakikada Quagliarella'nın, 51. dakikada ise Palermo adına Miccoli'nin bir şutu direkten döndü.

Sezonun bitimine 3 hafta kala maç fazlasıyla da olsa yakın rakibi Napoli'nin 14 puan önünde yer alan Juventus böylelikle üst üste 2, tarihinin ise 29. şampiyonluğuna ulaştı.

Bu sezonki müthiş istikrarı neticesinde tüm rakiplerini yere seren bir performans gösteren Juventus, domine ettiği sezonda rahat bir şampiyonluk yaşamış oldu.

Yıllarca formasını terlettiği Juventus'un başında kariyerinin ikinci şampiyonluğunu yaşayan İtalyan teknik adam Antonio Conte, şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olarak dikkat çekti. 

Maçın son düdüğünün ardından Juventuslu futbolcular büyük sevinç yaşadı.



Calciopoli skandalının ardından iki şampiyonluğu elinden alınan Juventus'da futbolcular, üzerinde 31. şampiyonluklarını taşıyan pankartlarla sahada tura attı...

Juventuslu taraftarlar şampiyonluk sevincini tribünlerde renkli görüntülerle kutladı.


%%VIDEOANONS%%



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator