Geri
İleri  

F.Bahçe taraftarından Kocaman'a geçer not!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Beşiktaş maçında yeni transfer Moussa Sow'u ilk 11'de başlatması, sarı lacivertli taraftarlardan geçer not aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, 25. haftada oynanan Beşiktaş derbisine forvette yeni transfer Moussa Sow ile başlama tercihi sarı lacivertli taraftarları memnun etti.

Fenerbahçe taraftarının buluşma noktası olan SuperFb.com'da yapılan "Sizce Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Beşiktaş maçına forvette Moussa Sow ile başlaması doğru bir tercih miydi?" anketine katılan ziyaretçilerin yüzde 86'sı, Kocaman'ın tercihini doğru buldu.

Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçta sarı lacivertlilerin ikinci golünü atan Senegalli futbolcu, takımla birlikte iki idmana çıktıktan sonra zorlu derbiye ilk 11'de başlamıştı.

SuperFb.com'da yapılan ankette Kocaman'ın Beşiktaş derbisinde Moussa Sow'u ilk 11'de başlatmasını doğru bulmayan taraftarların sayısı ise yüzde 13'te kaldı.

SUPERFB.COM'DA YAPILAN ANKETİN SONUCUNA BAKMAK İÇİN TIKLAYIN

KOCAMAN'IN DERBİ SONRASI SOW YORUMU



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator