Fenerbahçe'de Konan anlaşması: 2.5 milyon euro ve bonuslar
Fenerbahçe, 26 yaşındaki Konan'ın kulübü Reims ile de pazarlık masasına oturdu. Görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi
Fenerbahçe, 26 yaşındaki Konan'ın kulübü Reims ile de pazarlık masasına oturdu. Görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivas deplasmanı sonrası yaptığı açıklamada eksik bölgelere transfer istemişti. Bu doğrultuda harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, Fransız ekibi Reims'in sol beki Ghislain Konan'ın transferinde sona yaklaştı.
26 yaşındaki oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe, Reims ile de masaya oturdu.
2.5 MİLYON EURO+BONUSLAR
Sarı-lacivertli yönetim, Konan için Fransız kulübüne 2.5 milyon Euro + bonuslardan oluşan bir teklif sundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ifade edildi.
Fildişili savunmacı bu sezon Reims'de görev aldığı 17 maçta 1 gol, 2 asist kaydetti. Novak dışında orijinal sol beki bulunmayan F.Bahçe'de bu pozisyonda Ferdi Kadıoğlu, Szalai ve Osayi oynadı.