Geri
İleri  

Galatasaray'dan ilk Chelsea yorumu!

GÖRÜNTÜLÜ - G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Devler Ligi'nde Chelsea ile eşleşmelerinin ardından açıklama yaptı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı-kırmızılı takımın, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Chelsea'nin makul rakiplerden biri olduğunu dile getiren Şükrü Ergün, "Söylenecek çok bir şey yok. 16 takımın arasına kaldıktan sonra rakibin önemi olmuyor. Chelsea çok zengin kadrosuna rağmen çıkabilecek rakiplerden makul olanıydı" dedi.

Eşleşmeden memnun olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı yönetici, "Ben şahsen kuradan memnunum. Chelsea'nin kadrosundaki önemli yıldızların Türk seyircisinin, Galatasaray seyircisinin önünde oynanacak olması beni sevindiriyor" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator