Geri
İleri  

Kasımpaşa kupada zorlanmadı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Kasımpaşa, 3. lig temsilcisi Tire 1922 Spor'u 3-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu mücadelesinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, taraftarı önünde 3. lig temsilcisi Tire 1922 Spor'u konuk etti. Ev sahibi zayıf rakibini 3-0 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Kasımpaşa 17. dakikada Hakan Arslan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 34. dakikasında Yonathan Del Valle skoru 2-0'a getiren golü attı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısının son dakikasında Eren Derdiyok, takımı adına 3. golü kaydetti. Kasımpaşa son dakikada bulduğu bu golle skoru 3-0'a getirirken, kalan kısa sürede başka gol olmadı ve ev sahibi mücadeleyi de 3-0 kazanmayı başardı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator