Klopp: "Messi kupayı istiyor, bu bir tehdit"
|| Son güncellemeLiverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile karşı karşıya gelecek Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp, basına açıklamalarda bulundu.
Klopp, fotomuhabirlerin kendisini sürekli olarak çekmesi üzerine, "Adımı Google'a yazın, birçok fotoğrafımı bulacaksınız zaten. Bu kadar çok çekmenize gerek yok." diyerek konumşasına başladı.
Kendisinin "Nou Camp bir mabed değil" sözlerinin hatırlatılmasına ilişkin Alman teknik adam, "Ben futbol aşığıyım. Camp Nou hakkında kötü söz söyleyebileceğimi nasıl düşünürsünüz!" diyerek cevap verdi.
"BARCELONA, MESSİ'DEN OLUŞMUYOR"
Liverpool patronu, Barcelona takımının sadece Lionel Messi'den oluşmadığını ve kaliteli bir ekip olduğunu aktarırken, "Barcelona, sadece Messi'den oluşmuyor. Çok kaliteli bir ekipleri var. Halihazırda şampiyon oldular. Messi, Şampiyonlar Ligi kupasını istediğini söylemişti. Bu söz hepimiz için tehdit aslında." diyerek görüşlerini bildirdi.
Öte yandan Klopp ile bir muhabir arasında yaşanılan bu diyalog gülüşmelere sahne oldu;
Muhabir: "İspanya'da hiç kazanamamışsınız."
Klopp: "Hiç mi kazanamamışım?"
Muhabir: "İspanya'da 5 beraberlik, 3 mağlubiyetiniz var."
Klopp: "Bence bu pozitif bir rakam. Baştan öyle"