Geri
İleri  

MANU-Madrid! Savaş kızışıyor

|| Son güncelleme

Manchester United, David De Gea için Real Madrid'den Jorge Mendes aracılığıyla gelen teklife net bir yanıt verdi: "Sergio Ramos ve Keylor Navas için makul bonservis ücreti"

SPORX DIŞ HABERLER- Real Madrid ile Manchester United arasındaki transfer savaşı giderek kızışıyor.

Madrid merkezli ünlü spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre; Manchester United CEO'su Ed Woodward ile hem Real Madrid ile yakın ilişkileri bulunan hem de David De Gea'nın menajeri olan Jorge Mendes biraraya gelerek transfer konusunda görüş alışverişinde bulundu. Jorge Mendes'in, Manchester United'ın David De Gea için istediği bonservisi sorduğu, Woodward'ın ise "Herhangi bir kulüp için 40 milyon euro ancak Real Madrid için Keylor Navas ve Sergio Ramos için makul bir bonservis bedeli" olarak cevap verdiği belirtildi.

Real Madrid'in Sergio Ramos'un içerisinde yer aldığı bir transfer opsiyonunu kesin bir dille reddettiği ancak Sergio Ramos'un Casillas sonrası verilen kaptanlık pazubandına rağmen ayrılmak istediği ifade edildi. Manchester United cephesinin ise Sergio Ramos'un da içerisinde bulunmadığı bir teklif ile David De Gea'yı vermeyeceği kaydedildi.

Marca, Real Madrid ile Manchester United arasındaki transfer savaşının son güne kadar süreceğini yazdı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator