Meleklerin Aşkı dizisi 5. bölüm fragmanını izlemek ve Meleklerin Aşkı dizisi 4. yeni bölümde neler olduğunu öğrenmek isteyenler haberimizden faydalanabilir. İşte Meleklerin Aşkı dizisinin izleme yolları, yeni bölüm fragmanı ve tüm bilgiler...
Abone Ol
Meleklerin Aþký dizisi 4. bölümü ve 5. bölüm fragmaný burada! Ýzlenme rekorlarý kýran ve SHOW TV'de yayýnlanan Meleklerin Aþký dizisi son bölümünde neler yaþandý? Ýþte birbirinden önemli isimlerin oynadýðý Meleklerin Aþký dizisi 4. bölümünde yaþananlar... 5. bölüm fragmanýna da haberimizden ulaþabilirsiniz.
MELEKLERÝN AÞKI 5. BÖLÜM FRAGMANI
MELEKLERÝN AÞKI SON BÖLÜM ÖZETÝ
Yaðmur, yýllardýr izini sürdüðü annesinin kapýsýnýn önündedir artýk fakat kapýyý çaldýðýnda çok büyük bir hayal kýrýklýðýna uðrar. Yaðmur'un, yýllardýr içinde taþýdýðý ve büyüttüðü boþluk kapanacaðýna daha da büyümüþtür. Fakat Yaðmur, Melek'le ilk kez bu kadar yakýnlaþmýþtýr, tek tesellisi budur. Fakat Ýstanbul'dan çýkýp gelen davetsiz misafirler bu duruma da çomak sokar. Ve bu kez tek sorun Deniz deðildir, Yaðmur'un rakibi de Alaçatý'dadýr. Ancak bu misafirlerin hiçbiri Yaðmur ve Melek'in arasýný bozmaya, tadýný kaçýrmaya yetmez. Ýkisi nihayet birbirlerine korkmadan yaklaþabilmiþ ve birbirlerini tanýma fýrsatý bulmuþlardýr. Fakat Rukiye'nin Nuri'yi kullanarak yaptýðý plan herþeyi mahveder. Çünkü Yaðmur yine çok büyük bir yanlýþ anlaþýlmanýn baþ rolündedir. Melek, yine Yaðmur'u en yakýn arkadaþýyla birlikte görmüþtür. Yaðmur'un öne sürdüðü gerekçeler hafifletici sebep olsa da bunu herkese anlatamaz. Çünkü iþ artýk çýðýrýndan çýkmýþ araya kýzýn abisi, ailesi gibi faktörüler girmiþtir. Ve Yaðmur, birden bire namlunun ucuna gelmiþtir. Yaðmur, tahmin bile etmediði bir kýzla bir yanlýþ anlamanýn içine düþmüþtür. Bu yanlýþ anlamanýn içinden sýyrýlmak için Yaðmur'un herþeyi kabul etmekten baþka þansý yoktur. Yaðmur bu sefer Melek'i sonsuza kadar kaybedecektir…
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
MELEKLERÝN AÞKI SON BÖLÜM ÖZETÝ
Yaðmur, Deniz'den kurtulmaya çalýþýrken bu kez öyle bir yanlýþ anlamanýn içine düþmüþtür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktýr. Rukiye, Yaðmur'un baþýný beladan kurtarayým derken onu Çok daha büyük bir belanýn içine sokmuþtur. Yaðmur'un artýk Deniz'den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye'de çareler tükenmemektedir. Yaðmur'la Melek'in baþ baþa olacaklarý bir organizasyon düzenlemiþtir. Onlarý alýp Alaçatý'ya götürmeye karar verir. Böylece Yaðmur'un Melek'e açýlmasýnýn önünde hiçbir engel kalmamýþtýr.
Fakat Rukiye planlarýný yaparken Necmettin de boþ durmamýþtýr. Melek için en uygun kýsmeti alýp ta Alaçatý'ya götürmeye karar vermiþtir. Yaðmur'un artýk bir rakibi vardýr. Yaðmur, bu rakibi ekarte etmeye çalýþýrken bir de Deniz'e tutulmuþ iþler iyice sarpa sarmýþtýr. Rukiye, yine durum el koyar. Fakat bu defa yöntemi kendisi deðil, bu konunun uzmaný Nuri belirleyecektir.
Nuri, en çok bildiði yöntemi devreye sokmuþtur. Fakat bu defa iþler öyle bir arapsaçýna dönmüþtür ki Yaðmur'un kurtulma þansý hiç yoktur. Çünkü Yaðmur, Deniz'den kurtulmaya çalýþýrken bu kez öyle bir yanlýþ anlamanýn içine düþmüþtür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktýr.
MELEKLERÝN AÞKI DÝZÝSÝNÝN KONUSU NEDÝR?
Aþk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini bir aile filminde birleþtiren Meleklerin Aþký'nýn ilk tanýtýmý yayýnlandý. Yaðmurlu bir günde kapýya býrakýlan Yaðmur'un (Berkay Hardal) yýllar sonra Melek'le (Gülper Özdemir) karþýlaþtýðý romantik tanýtým dikkat çekiyor. Rukiye'nin (Oya Baþar) Yaðmur ve Melek'i adým adým izlediði, Yaðmur'un Melek'i büyük bir tehlikeden kurtardýðý anlar, ikilinin yaþayacaðý fýrtýnalý ve eðlenceli günlerin sinyallerini veriyor. Yaðmur ve Melek'in çevresinde dönen onca entrikaya raðmen bir araya gelip, gelemeyeceði merakla bekleniyor.
Büyük kýzý ve damadýna kýzýp huzurevine yerleþen ve Yaðmur'u (Berkay Hardal) öz oðlu gibi seven Rukiye (Oya Baþar), Melek (Gülper Özdemir) ve Yaðmur'u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye'nin iþini kolaylaþtýrýr. Çünkü Yaðmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetiþen Melek'e daha ilk görüþte aþýk olmuþtur. MELEKLERÝN AÞKI DÝZÝSÝNÝN OYUNCULARI KÝMLERDÝR?
BERKAY HARDAL (YAÐMUR DURU)
Merhametin, minnetin ve vicdanýn olgunlaþtýðý bir yerde, onlarca yaþlý meleðin þefkatli kucaðýnda büyümüþtür Yaðmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafýndan bir huzurevinin kapýsýna býrakýlmýþ ve oradaki yaþlý melekler tarafýndan büyütülmüþtür. Bu yüzden olsa gerek yaþlýlarýn tecrübesini genç zihnine sýðdýrabilmiþ bir delikanlýdýr. Kuþkusuz ki onun aþký da yaþamý gibi diðer insanlardan çok baþka baþlayacak ve hýnzýr mücadelelerle sýnanacaktýr.
BERKAY HARDAL KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA?
2 Mart 1996'da doðan Berkay Hardal eðitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamladý. Özcan Deniz, Aslý Enver, Ýpek Bilgin, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek'in baþrollerini paylaþtýðý Ýstanbullu Gelin'de evin küçük oðlu Murat'ý canlandýrdý.
GÜLPER ÖZDEMÝR (MELEK SAYMAZ)
En az annesi Rukiye kadar inatçý ve dediðim dedik bir kýzdýr Melek. Hayattaki en büyük amacý ise öðrenmektir. Henüz yüksek lisans yapmakta olan Melek'in üniversiteyle olan iliþiðini bir ömür kesmeye niyeti yoktur. Ayný zamanda, varlýðýndan haberdar olduðu her türlü haksýzlýða karþý baþ kaldýrmaya yeminli bir aktivisttir. Herkesin dört gözle beklediði aþka karþý, kapýsýný deðil çalmak yumruklasa bile fark edemeyecek kadar kördür.
OYA BAÞAR (RUKÝYE EFE)
Dediði dedik çaldýðý düdük bir emekli h,kime… Dünyanýn en huysuz, en inatçý ama bir yandan da en tatlý kadýnýdýr o. Yumuþacýk kalbini dominant karakteriyle örtmeye çalýþmaktadýr. Yýllar önce kocasý tarafýndan terk edilmiþtir ve þimdi tek amacý iki kýzýný ve hatta onlarýn ailelerini de kendi kanatlarýnýn altýnda birleþtirmektir. Böylece hala içten içe aþýk olduðu eski kocasýna karþý büyük bir zafer edinmiþ olacaktýr. Bu uðurda da kýzý Melek'i, huyundan suyundan emin olduðu efendi bir delikanlýyla evlendirmek için kollarý sývayacak, türlü çeþit entrikalarýn baþ mimarlýðýný üstlenecektir.
OYA BAÞAR KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA?
Yaklaþýk 8 yaþýnda Ýstanbul Belediyesi Þehir Tiyatrolarý'na giren Oya Baþar, Ýstanbul'da eðitimini tamamladýktan sonra, çok çeþitli tiyatrolarda çalýþtý. Devekuþu Kabare, Ýstanbul Tiyatrosu, Ali Poyra zoðlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalýþtý. Televýzyon dizileri yaptý. Ardýndan "Levent Kýrca - Oya Baþar Týyatrosu" kuruldu. 1988 yýlýnda baþlayan dünyanýn en uzun soluklu programlarýndan olan "Olacak o Kadar" TV dizisinde de oyuncu, yönetmen ve yapýmcý olarak çalýþtý. Son dönemde Þehir Tiyatrosu'na tekrar dönerek, müzikal oyun 7 Kocalý Hürmüz oyununu oynadý. Oya Baþar, TV ve tiyatro çalýþmalarýna aktif olarak halen devam etmektedir.
DÝDEM BALÇIN MELÝKE ÇEKÝLMEZ)
Rukiye'nin büyük kýzý, Necmettin'in eþidir Melike. Oya ve Kaya adýnda ikizleri ve Þirin adýnda bir küçük kýzý vardýr. Çocuk sahibi olduktan sonra kocasý Necmettin'in de baskýsýyla diþ hekimliði yapmaktan bir süreliðine vazgeçse de azimli bir kadýn olarak kocasýný ev kredisine sokup, mali nedenlerle yeniden çalýþmaya baþlayacaktýr. Tabi ki Necmettin'in kýskançlýðý ve geleneksel tavrýndan doðan kimi marazlar olacaktýr ama yanlarýna taþýnan Rukiye, yanýnda çok daha büyük marazlarla geleceðinden diðer marazlar gölgede kalacaktýr.
DÝDEM BALÇIN KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA?
Didem Balçýn, 18 Mayýs 1982 tarihinde Ankara'da doðmuþtur. Özlem adýnda bir ablasý vardýr. istanbullu olan annesi Nur Balçýn, 1975 yýlýnda Japonya'da düzenlenen Miss Beauty'de Türkiye'yi temsil etti. TRT Radyosu'nda çalýþan babasý Gazianteplidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coðrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.
Ablasýyla Doda sanat ý açarak þirketlere drama diksiyon eðitimi vermeye baþladý. Daha sonra Sanat Mahal ve DasDas ýn kurucu ortaklarý arasýnda yer aldý. Dizi Sinema ve tiyatro oyunlarýyla mesleðine devam etmektedir.
TOYGAN AVANOÐLU (NECMETTÝN ÇEKÝLMEZ)
Çekilmez ailesinin reisi, Rukiye Haným'ýn damadýdýr. Bir eþek çiftliði vardýr ve geçimini bu çiftlikten saðlar. Cimri, kýskanç ve maço bir adamdýr. Necmettin'in tüm hayatý hesap- kitaptýr. Hayata k,r- zarar gözlüðüyle bakar ve hep k,ra geçmek ister. Geleneksel tavrýndan dolayý evde kendi sözünün geçmesini ister ve öyle olduðunu zanneder. Çünkü Melike ve çocuklar Necmettin'e tamam demeyi ihmal etmeyip kendi bildiklerini okumaktan geri durmazlar. Sadece Rukiye bu düzene ayak uydurmaz ve tüm varlýðýyla Necmettin'i domine eder. Çünkü Necmettin Rukiye Haným'dan çok çekinmektedir.
TOYGAN AVANOÐLU KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA?
19 Ocak 1979'da Ýstanbul'da doðdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaþlarda baþladý. Ýlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldý. Ardýndan tiyatro çalýþmalarýnda yer alan Avanoðlu, 2012 yýlýnda Düþman Kardeþler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluþtu. Ardýndan Muhteþem Yüzyýl ve Benim Ýçin Üzülme, Güzel Köylü ve Haným Köylü dizilerinde rol aldý.
2016 yýlýnda Hayati Tehlike adlý sinema filminin baþrolünde yer alan Toygan Avanoðlu, Kedi Özledi, Deli Aþk, Ayla ve Yol Arkadaþým filmlerinde de rol aldý.
Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölümü ve 5. bölüm fragmanı burada! İzlenme rekorları kıran ve SHOW TV'de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi son bölümünde neler yaşandı? İşte birbirinden önemli isimlerin oynadığı Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölümünde yaşananlar... 5. bölüm fragmanına da haberimizden ulaşabilirsiniz.
MELEKLERİN AŞKI 5. BÖLÜM FRAGMANI
MELEKLERİN AŞKI SON BÖLÜM ÖZETİ
Yağmur, yıllardır izini sürdüğü annesinin kapısının önündedir artık fakat kapıyı çaldığında çok büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yağmur'un, yıllardır içinde taşıdığı ve büyüttüğü boşluk kapanacağına daha da büyümüştür. Fakat Yağmur, Melek'le ilk kez bu kadar yakınlaşmıştır, tek tesellisi budur. Fakat İstanbul'dan çıkıp gelen davetsiz misafirler bu duruma da çomak sokar. Ve bu kez tek sorun Deniz değildir, Yağmur'un rakibi de Alaçatı'dadır. Ancak bu misafirlerin hiçbiri Yağmur ve Melek'in arasını bozmaya, tadını kaçırmaya yetmez. İkisi nihayet birbirlerine korkmadan yaklaşabilmiş ve birbirlerini tanıma fırsatı bulmuşlardır. Fakat Rukiye'nin Nuri'yi kullanarak yaptığı plan herşeyi mahveder. Çünkü Yağmur yine çok büyük bir yanlış anlaşılmanın baş rolündedir. Melek, yine Yağmur'u en yakın arkadaşıyla birlikte görmüştür. Yağmur'un öne sürdüğü gerekçeler hafifletici sebep olsa da bunu herkese anlatamaz. Çünkü iş artık çığırından çıkmış araya kızın abisi, ailesi gibi faktörüler girmiştir. Ve Yağmur, birden bire namlunun ucuna gelmiştir. Yağmur, tahmin bile etmediği bir kızla bir yanlış anlamanın içine düşmüştür. Bu yanlış anlamanın içinden sıyrılmak için Yağmur'un herşeyi kabul etmekten başka şansı yoktur. Yağmur bu sefer Melek'i sonsuza kadar kaybedecektir…
MELEKLERİN AŞKI SON BÖLÜM ÖZETİ
Yağmur, Deniz'den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır. Rukiye, Yağmur'un başını beladan kurtarayım derken onu Çok daha büyük bir belanın içine sokmuştur. Yağmur'un artık Deniz'den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye'de çareler tükenmemektedir. Yağmur'la Melek'in baş başa olacakları bir organizasyon düzenlemiştir. Onları alıp Alaçatı'ya götürmeye karar verir. Böylece Yağmur'un Melek'e açılmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır.
Fakat Rukiye planlarını yaparken Necmettin de boş durmamıştır. Melek için en uygun kısmeti alıp ta Alaçatı'ya götürmeye karar vermiştir. Yağmur'un artık bir rakibi vardır. Yağmur, bu rakibi ekarte etmeye çalışırken bir de Deniz'e tutulmuş işler iyice sarpa sarmıştır. Rukiye, yine durum el koyar. Fakat bu defa yöntemi kendisi değil, bu konunun uzmanı Nuri belirleyecektir.
Nuri, en çok bildiği yöntemi devreye sokmuştur. Fakat bu defa işler öyle bir arapsaçına dönmüştür ki Yağmur'un kurtulma şansı hiç yoktur. Çünkü Yağmur, Deniz'den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.
MELEKLERİN AŞKI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini bir aile filminde birleştiren Meleklerin Aşkı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yağmurlu bir günde kapıya bırakılan Yağmur'un (Berkay Hardal) yıllar sonra Melek'le (Gülper Özdemir) karşılaştığı romantik tanıtım dikkat çekiyor. Rukiye'nin (Oya Başar) Yağmur ve Melek'i adım adım izlediği, Yağmur'un Melek'i büyük bir tehlikeden kurtardığı anlar, ikilinin yaşayacağı fırtınalı ve eğlenceli günlerin sinyallerini veriyor. Yağmur ve Melek'in çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelip, gelemeyeceği merakla bekleniyor.
Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur'u (Berkay Hardal) öz oğlu gibi seven Rukiye (Oya Başar), Melek (Gülper Özdemir) ve Yağmur'u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye'nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek'e daha ilk görüşte aşık olmuştur. MELEKLERİN AŞKI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?
BERKAY HARDAL (YAÄžMUR DURU)
Merhametin, minnetin ve vicdanın olgunlaştığı bir yerde, onlarca yaşlı meleğin şefkatli kucağında büyümüştür Yağmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafından bir huzurevinin kapısına bırakılmış ve oradaki yaşlı melekler tarafından büyütülmüştür. Bu yüzden olsa gerek yaşlıların tecrübesini genç zihnine sığdırabilmiş bir delikanlıdır. Kuşkusuz ki onun aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok başka başlayacak ve hınzır mücadelelerle sınanacaktır.
BERKAY HARDAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
2 Mart 1996'da doğan Berkay Hardal eğitimini Trakya Üniversitesi'nde tamamladı. Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek'in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin'de evin küçük oğlu Murat'ı canlandırdı.
GÜLPER ÖZDEMİR (MELEK SAYMAZ)
En az annesi Rukiye kadar inatçı ve dediğim dedik bir kızdır Melek. Hayattaki en büyük amacı ise öğrenmektir. Henüz yüksek lisans yapmakta olan Melek'in üniversiteyle olan ilişiğini bir ömür kesmeye niyeti yoktur. Aynı zamanda, varlığından haberdar olduğu her türlü haksızlığa karşı baş kaldırmaya yeminli bir aktivisttir. Herkesin dört gözle beklediği aşka karşı, kapısını değil çalmak yumruklasa bile fark edemeyecek kadar kördür.
OYA BAŞAR (RUKİYE EFE)
Dediği dedik çaldığı düdük bir emekli h,kime… Dünyanın en huysuz, en inatçı ama bir yandan da en tatlı kadınıdır o. Yumuşacık kalbini dominant karakteriyle örtmeye çalışmaktadır. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiştir ve şimdi tek amacı iki kızını ve hatta onların ailelerini de kendi kanatlarının altında birleştirmektir. Böylece hala içten içe aşık olduğu eski kocasına karşı büyük bir zafer edinmiş olacaktır. Bu uğurda da kızı Melek'i, huyundan suyundan emin olduğu efendi bir delikanlıyla evlendirmek için kolları sıvayacak, türlü çeşit entrikaların baş mimarlığını üstlenecektir.
OYA BAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na giren Oya Başar, İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çok çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare, İstanbul Tiyatrosu, Ali Poyra zoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televızyon dizileri yaptı. Ardından "Levent Kırca - Oya Başar Tıyatrosu" kuruldu. 1988 yılında başlayan dünyanın en uzun soluklu programlarından olan "Olacak o Kadar" TV dizisinde de oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. Son dönemde Şehir Tiyatrosu'na tekrar dönerek, müzikal oyun 7 Kocalı Hürmüz oyununu oynadı. Oya Başar, TV ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak halen devam etmektedir.
DİDEM BALÇIN MELİKE ÇEKİLMEZ)
Rukiye'nin büyük kızı, Necmettin'in eşidir Melike. Oya ve Kaya adında ikizleri ve Şirin adında bir küçük kızı vardır. Çocuk sahibi olduktan sonra kocası Necmettin'in de baskısıyla diş hekimliği yapmaktan bir süreliğine vazgeçse de azimli bir kadın olarak kocasını ev kredisine sokup, mali nedenlerle yeniden çalışmaya başlayacaktır. Tabi ki Necmettin'in kıskançlığı ve geleneksel tavrından doğan kimi marazlar olacaktır ama yanlarına taşınan Rukiye, yanında çok daha büyük marazlarla geleceğinden diğer marazlar gölgede kalacaktır.
DİDEM BALÇIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Özlem adında bir ablası vardır. istanbullu olan annesi Nur Balçın, 1975 yılında Japonya'da düzenlenen Miss Beauty'de Türkiye'yi temsil etti. TRT Radyosu'nda çalışan babası Gazianteplidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.
Ablasıyla Doda sanat ı açarak şirketlere drama diksiyon eğitimi vermeye başladı. Daha sonra Sanat Mahal ve DasDas ın kurucu ortakları arasında yer aldı. Dizi Sinema ve tiyatro oyunlarıyla mesleğine devam etmektedir.
TOYGAN AVANOĞLU (NECMETTİN ÇEKİLMEZ)
Çekilmez ailesinin reisi, Rukiye Hanım'ın damadıdır. Bir eşek çiftliği vardır ve geçimini bu çiftlikten sağlar. Cimri, kıskanç ve maço bir adamdır. Necmettin'in tüm hayatı hesap- kitaptır. Hayata k,r- zarar gözlüğüyle bakar ve hep k,ra geçmek ister. Geleneksel tavrından dolayı evde kendi sözünün geçmesini ister ve öyle olduğunu zanneder. Çünkü Melike ve çocuklar Necmettin'e tamam demeyi ihmal etmeyip kendi bildiklerini okumaktan geri durmazlar. Sadece Rukiye bu düzene ayak uydurmaz ve tüm varlığıyla Necmettin'i domine eder. Çünkü Necmettin Rukiye Hanım'dan çok çekinmektedir.
TOYGAN AVANOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
19 Ocak 1979'da İstanbul'da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol aldı.
2016 yılında Hayati Tehlike adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Kedi Özledi, Deli Aşk, Ayla ve Yol Arkadaşım filmlerinde de rol aldı.