Geri
İleri  

Mitroglou konuştu! F.Bahçe ve G.Saray...

|| Son güncelleme

İsmi özellikle Fenerbahçe ile anılan Yunan golcü Konstantinos Mitroglou, ülke basınına net bir açıklamada bulundu.

SPORX DIŞ HABERLER- Yunanlar'ın yıldız golcüsü Konstantinos Mitroglou, ne menajerinin ne de kendisinin Türk basınına demeç vermediğini açıkladı ve bugün Türk spor basınında çıkan haberi yalanladı.

Mitroglou, kendisinin ve menajeri Panagiotis Galanioti'nin Fenerbahçe ile görüşmediğini, Fulham ile anlaşma şansının %50 olduğuna dair çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı. Mitroglou, yaptığı açıklamada; "Türk basınına konuşmadık. Ne Olympiakos ile tekrar transfer olacağıma dair çıkan haberler, ne de Fenerbahçe ve Galatasaray ile oturup konuştuğumuza dair çıkan haberler doğru değil. Resmi hiçbir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

Türk basınında çıkan haberlerde, Mitroglou'nun Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma için el sıkıştığı, transferin Fulham'a kaldığı iddia edilmişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator