Geri
İleri  

Musleralı Uruguay, geriden geldi, yetmedi!

Fernando Musleralı Uruguay, Kolombiya deplasmanında geriden gelip öne geçti ancak üstünlüğünü koruyamadı.

2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 10. maç gününde Kolombiya ile Uruguay karşı karşıya geldi. Metropolitano Roberto Melendez'de oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Ev sahibi Kolombiya, 15. dakikada Abel Aguilar'ın golüyle öne geçti. Uruguay, bu gole 27'de Edinson Cavani ile cevap verdi. 1-1 biten ilk yarının ardından Uruguay, 73. dakikada Luis Suarez ile öne geçti. Kolombiya, 84. dakikada Yerry Mina'nın golüyle 1 puanı kurtardı.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, mücadeleye ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 

Haftaya lider giren Uruguay, 20 puana yükseldi ve 1 maç fazlasıyla ikinci Brezilya'nın 2 puan önünde yer aldı. Kolombiya ise puanını 17 yaptı. Uruguay, bir sonraki maçında Ekvador'u ağırlayacak. Kolombiya ise Şili'yi konuk edecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator