Geri
İleri  

Ninkovic: "Beni hem Beşiktaş, hem Galatasaray istiyor"

|| Son güncelleme

Sırpların yeni "altın" çocuğu Nikola Ninkovic, Türkiye'den 3 kulüpten teklif aldığını açıkladı.

SPORX DIŞ HABERLER - Sırbistan'ın köklü takımı Partizan'ın 19 yaşındaki yeni büyük yeteneği Nikola Ninkovic, Türkiye'den çeşitli teklifler aldığını açıkladı.

Sırbistan'da bir röportaj veren Ninkovic, kendisine önemli teklifler geldiğini belirterek; "Geçtiğimiz yaz döneminde en çok Türkiye'den teklif geldi. Beşiktaş ve Galatasaray beni istedi, ancak kulübümle anlaşamadılar. Gençlerbirliği'nin de bir teklifi vardı ancak onları düşünmedim, çünkü Beşiktaş ve Galatasaray'a göre çok küçük bir kulüp. Rusya'ya gidebilirim ancak acele etmiyorum. Sadece para kazanmak isteseydim, zaten şimdiye kadar gitmiş olurdum" dedi.

Partizan formasıyla ülke içindeki iki kupayı da kazanmak istediğini belirten oyun kurucu Ninkovic; "Her ikisini de kazanmak istiyorum. 4 yıldır as takımda oynuyorum ve hala bir kupam yok. Performansım, böyle giderek artarsa gelecek yıl iyi bir takıma gidebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator