Geri
İleri  

Scott: Lakers 'kızarmış' gibi

|| Son güncelleme

Los Angeles Lakers koçu Byron Scott takımının savunma kısmında mental olarak yorulduğuna inanıyor.

SPORXNBALos Angeles Lakers ekibi son zamanlarda yenilgiye doymuyor. Hatta, kaybettikleri 7 maçta Lakers en az 20 sayı geriye düştü.

Koç Byron Scott ise, takımının mental olarak yorulduğunu düşünüyor.

"Mental olarak baktığımızda, kızarmış gibiyiz. Hiçbir şeye olması gerektiği gibi reaksiyon vermiyoruzve herşey 1 ya da 2 adım geriden takip ediliyor. Bu gece, geçtiğimiz Clippers maçı gibi, çok fazla mental hatalar oldu. Bu bence fiziksel değil. Bence bu gece, efor yerindeydi."

KENDİSİ DE ANLAYAMADI

Cuma günü Los Angeles Clippers'a kaybettikten sonra, Scott takımının yazılan savunma şemasına da uymadığını belirterek, istediklerini yapamadıklarını da belirtti. Ve Pazar günü ise, Memphis Grizzlies'e karşı aynı şey olunca, Scott Lakers'ın neden bu kadar fark yediğini merak ettiğini söyledi.

"Bilmiyorum. Bazen hücum tarafında, çok az top çeviriyoruz. Bazen de savunma tarafında, 1 yada 2 adım daha yavaş kalıyoruz ve görevleri yerine getiremiyoruz. Herşeyden küçük bir parça var. Özellikle tek bir nokta değil, gerçekten, oyunun iki tarafında da sıkıntı var."

Scott ilk 5'te ve yedek kadroda rotasyon değişiklikleri yapabileceğini iletirken, takımın da deplasman yolundaki bir sonraki rakipleri Charlotte Hornets ve Boston Celtics.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator