Selçuk İnan: "Bir ara nefessiz kaldım..."
|| Son güncellemeGalatasaray'ın Torku Konyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Selçuk İnan, maçtan sonra konuştu.
Galatasaray'ın Torku Konyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Selçuk İnan, maçtan sonra konuştu.
Galatasaray'ın Torku Konyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Selçuk İnan, maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.
Selçuk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Çok zor bir maçtı ama kazanmamız gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsanız kötü oynasanız da kazanmalısınız. Kötü oynamadık ama istediğğimiz gibi oynayamadık. Kazanırken golün bana nasip olması beni mutlu etti. Kaldı 4; bundan sonra inşallah iyi de oynasak kötü de oynasak kazanmak istiyoruz."
"Herkes çok inanamıştı. Golden sonra toplluğun üzerime koştuğunu gördüm. Bir ara nefessiz kaldım orada ama Sinan sağolsun yardımıma yetişti. O sevinç anlatılmaz. Taraftarın bizim için ne kadar önemli olduğunu her zaman söylüyoruz. Desteklerini bekliyoruz. Kendilerini bugün de gösterdiler. İnşallah onlarla beraber mutlu sona ulaşacağız."
Basın toplantısı
Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 1-0 yendikleri maçta zorlandıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Selçuk, karşılaşmanın stresli ve zor geçtiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:
"Zaten böyle zor olacağını bekliyorduk. Ligimizdeki bütün takımlar çok güçlü. Bugün de böyle bir şey yaşadık. Doğruyu söylemek gerekirse bugün istediğimiz iyi oyunu oynayamadık. Kötü de oynamadık, arkadaşlarımla beraber çok iyi mücadele ettik. Sonuna kadar hep istedik. Sadece istediğimiz pozisyonları üretemedik. Pozisyon bulmakta zorlandığımız bir maçı kazanmak mutluluk verici. Bunu da başardığımız için bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum."
Selçuk İnan, yoğun maç takvimi ve fikstürle ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:
"Rakiplerimizden önce oynamak ve kazanmak gerçekten çok önemli. Biz de bunu yaşadık. Rakiplerimiz bizden önce oynayıp kazandığı zaman daha fazla stres oluyor. Bugün dezavantajı, avantaja çevirdik. Çünkü pazartesi oynamıştık maçımızı. Cuma yeniden oynamak gerçekten zordu. Ligin sonlarında her üç günde bir final oynamak gerçekten çok zor. Artık biz de rakiplerimizin yarın ve sonraki gün yapacağı maçları bekleyeceğiz. Ben fikstür avantajı diye bir şeye inanmıyorum. Hesap yapamıyorsunuz, gördüğümüz gibi hiçbir maç kolay değil. Bugün kaybedebilirdik de. O yüzden fazla konsantre olup maçlarını kazanan takım şampiyon olacak."
Sarı-kırmızılı oyuncu, gelecek hafta Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yapacakları maçın da zor geçeceğini vurgulayarak, "Mersin İdmanyurdu çok iyi bir takım ve çok da iyi gidiyor. Eşik maçlarından biri olacak diye düşünüyorum. Şampiyonluk yarışının 33. haftada değil, 34. haftada biteceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Tecrübeli futbolcu, desteklerinden dolayı sarı-kırmızılı taraftarlara da teşekkür etti.
Rakamların kralı
Selçuk İnan 1-0 kazanılan Torku Konyaspor maçında galibiyet golünü attı. Selçuk İnan, Torku Konyaspor maçıyla birlikte bu sezon 40.resmi maçına çıkarken toplamda 7 gol atıp 8 asist yaptı. Selçuk İnan sırasıyla bu sezon 40 maç, geçen seon 45 maç, 2012-13 sezonunda 42 maç ve 2011-12 sezonunda 40 maç oynadı. Selçuk böylece Galatasaray tarihinde üst üste 4 sezon 40 resmi maç barajını geçen ilk yerli isim oldu. Galatasaray forması altında bu istatistiğe daha önce Cevad Prekazi ve G.Popescu ulaşmıştı.