Şenol Güneş ve Burak'ın cezası belli oldu
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bordo-mavili futbolcu Burak Yılmaz'a verdiği cezayı açıkladı.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bordo-mavili futbolcu Burak Yılmaz'a verdiği cezayı açıkladı.
Profesyonel Disiplin Kurulu, Trabzonspor'un Beşiktaş ile Süper Final'de oynadığı son hafta maçında kırmızı kart gören Burak Yılmaz'ın cezasını açıkladı.
Yapılan açıklamada, Burak Yılmaz'ın rakip futbolcuya hakaret ettiği gerekçesiyle 3 resmi müsabakadan men edildiği duyurulurken; teknik direktör Şenol Güneş'e de hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maçta soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildiği belirtildi.
İşte PFDK'nın açıklaması:
"TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu BURAK YILMAZ'ın, 11.05.2012 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. teknik sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."