Sergen Yalçın'dan yayıncı kuruluşa tepki!
|| Son güncellemeBeşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi konuştu.
Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği'nin konuk ediyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.
YAYINCI KURULUŞA TEPKİ
Yayıncı kuruluşun adil olmadığını belirten Sergen Yalçın, "Camiamızın yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntıları var. Geçen hafta pozisyonları tekrarları verilmedi. Beşiktaş camiası olarak yayıncı kuruluştan bazı şeylerin düzeltilmesini istiyoruz. Yoksa bugün oyuncular da çok konuşmak istemiyor ama mecburiyetten konuşuyorlar." ifadelerini kullandı.
CANLI YAYINDA CEVAP GELDİ
Sergen Yalçın'ın sözleri üzerine konuşan yayıncı kuruluş sunucu Güntekin Onay "Bazen oyun akıyor ve yönetmen, pozisyonu veremiyor. Bu bant yayın değil, canlı yayın. Yayıncı kuruluş herkese eşit mesafede. 18 kulüp de bizim kulüplerimiz ve yayın haklarına sahip olduğumuz takımlarımız. Herkes kendi penceresinden ve ajandasından bakıyor. Bizim bir kulübün gözünden olayları değerlendirme şansımız yok. Herkes kendi açısından baktığı için objektiflik de işlerine gelmiyor. İnsanlar Milli Takımı bile kulüpler üzerinden değerlendiriyor. Bu çok talihsiz bir şey." açıklamasını yaptı.