Geri
İleri  

Simeone'den Arda Turan'a övgü dolu sözler - Barcelona Atletico Madrid

Simeone'den Arda Turan'a övgü dolu sözler. Atletico Madrid'in Teknik adamı Diego Simeone eski futbolcusu Arda Turan hakkında övgü dolu sözler söyledi. Atletico Madrid'de başarılı bir dönem geçiren Arda Turan, Simeone döneminde kulübe büyük katkıları olduğunu vurguladı.

Simeone'den Arda Turan'a övgü dolu sözler. Arda Turan'ýn eski hocasý Diego Simeone yarýn oynanacak Barcelona Atletico Madrid maçý öncesi açýklamalarda bulundu. Saðladýðý katkýlarý dile getirirken Arda Turan'ýn transfer olmasýndan ötürü piþmanlýk duyduðu surat ifadesi gözlerden kaçmadý. Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone: "Arda'yý buradaki son gününe kadar bize býraktýðý olaðanüstü anýlarla hatýrlýyoruz" Ýspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 5. haftasýnda yarýn oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçý öncesinde her iki takýmýn teknik direktörleri basýn toplantýlarý düzenledi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Arda Turan'ýn deðiþiklik esnasýnda Diego Simeone'ye sarýldýðý esnada çekilmiþ bir fotoðraf


Arjantinli teknik adam Diego Simeone'ye, düzenlediði basýn toplantýsýnda yöneltilen sorulardan biri de eski takýmýna karþý forma giyecek Arda Turan oldu. Arda'nýn verdiði bir röportajda, "Atletico benden sonra hiçbir kupa kazanamadý." þeklinde kullandýðý sözün bir gazeteci tarafýndan hatýrlatýlmasý üzerine herhangi bir polemiðe girmekten kaçýnan Simeone, "Arda'yý buradaki son gününe kadar bize býraktýðý olaðanüstü anýlarla hatýrlýyoruz." cevabýný verdi.

Barcelona'nýn geçen sezon Þampiyonlar Ligi dýþýnda tüm kupalarý kazandýðýný ve halen dünyanýn en iyi takýmý olduðunu savunan Simeone, "Göz kamaþtýran bir futbol oynamaya devam ediyorlar. Gerek bireysel, gerekse takým olarak maçta belirleyici bir futbol sergiliyorlar ve bu da onlarý inanýlmaz bir yere koyuyor." deðerlendirmesini yaptý.

Son Leganes maçýnda olduðu gibi Barcelonalý Neymar'ýn "topu ayaðýnda sürerken rakip oyuncularý provoke ettiði" yönündeki yorumlara katýlmayan Simeone, "Neymar, çok iyi bir futbolcu. Yeteneði ve kiþiliði bu tür hareketleri yapmasýna müsaade ediyor. Benim çok hoþuma giden bir futbolcu." ifadelerini kullandý. Simeone ayrýca, yarýnki maçta çok iyi savunma yapmalarý halinde galip gelme þanslarýnýn olabileceðini vurguladý.

Öte yandan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique de Atletico Madrid'in çok iyi bir takým olmaya devam ettiðini, rakibin oyun stilinin temelini savunmanýn oluþturduðunu ve forvette bireysel yeteneklere sahip futbolcularý bulundurduðunu söyledi. Barcelona'da takým içinde bu sezon çok sýk rotasyona gidilmesi, önemli futbolcularýn da bazen yedek oturmasýyla ilgili gelen bir soruya ise Enrique, "Onlarla diyalog kurmak hoþuma gidiyor. Tabii ki onlarý her zaman 90 dakika sahada tutmak isterim ama ayaklarýný dinlendirmek gerek. Bu kararý bazen onlarla anlaþarak bazen de sadece ben veriyorum." þeklinde konuþtu.

Bu arada Barcelona Kulübü, maç günlerinde metro seferlerinin saatlerinin uzatýlmasý için Barcelona Belediyesi ile bir anlaþmaya vardýklarýný duyurdu.

La Liga'nýn 5. haftasý öncesinde Barcelona 9 puanla 2'nci, Atletico Madrid de 8 puanla 4'üncü sýrada bulunuyor.



Simeone'den Arda Turan'a övgü dolu sözler. Arda Turan'ın eski hocası Diego Simeone yarın oynanacak Barcelona Atletico Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sağladığı katkıları dile getirirken Arda Turan'ın transfer olmasından ötürü pişmanlık duyduğu surat ifadesi gözlerden kaçmadı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone: "Arda'yı buradaki son gününe kadar bize bıraktığı olağanüstü anılarla hatırlıyoruz" İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 5. haftasında yarın oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçı öncesinde her iki takımın teknik direktörleri basın toplantıları düzenledi.

Arda Turan'ın değişiklik esnasında Diego Simeone'ye sarıldığı esnada çekilmiş bir fotoğraf

Arjantinli teknik adam Diego Simeone'ye, düzenlediği basın toplantısında yöneltilen sorulardan biri de eski takımına karşı forma giyecek Arda Turan oldu. Arda'nın verdiği bir röportajda, "Atletico benden sonra hiçbir kupa kazanamadı." şeklinde kullandığı sözün bir gazeteci tarafından hatırlatılması üzerine herhangi bir polemiğe girmekten kaçınan Simeone, "Arda'yı buradaki son gününe kadar bize bıraktığı olağanüstü anılarla hatırlıyoruz." cevabını verdi.

Barcelona'nın geçen sezon Şampiyonlar Ligi dışında tüm kupaları kazandığını ve halen dünyanın en iyi takımı olduğunu savunan Simeone, "Göz kamaştıran bir futbol oynamaya devam ediyorlar. Gerek bireysel, gerekse takım olarak maçta belirleyici bir futbol sergiliyorlar ve bu da onları inanılmaz bir yere koyuyor." değerlendirmesini yaptı.

Son Leganes maçında olduğu gibi Barcelonalı Neymar'ın "topu ayağında sürerken rakip oyuncuları provoke ettiği" yönündeki yorumlara katılmayan Simeone, "Neymar, çok iyi bir futbolcu. Yeteneği ve kişiliği bu tür hareketleri yapmasına müsaade ediyor. Benim çok hoşuma giden bir futbolcu." ifadelerini kullandı. Simeone ayrıca, yarınki maçta çok iyi savunma yapmaları halinde galip gelme şanslarının olabileceğini vurguladı.

Öte yandan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique de Atletico Madrid'in çok iyi bir takım olmaya devam ettiğini, rakibin oyun stilinin temelini savunmanın oluşturduğunu ve forvette bireysel yeteneklere sahip futbolcuları bulundurduğunu söyledi. Barcelona'da takım içinde bu sezon çok sık rotasyona gidilmesi, önemli futbolcuların da bazen yedek oturmasıyla ilgili gelen bir soruya ise Enrique, "Onlarla diyalog kurmak hoşuma gidiyor. Tabii ki onları her zaman 90 dakika sahada tutmak isterim ama ayaklarını dinlendirmek gerek. Bu kararı bazen onlarla anlaşarak bazen de sadece ben veriyorum." şeklinde konuştu.

Bu arada Barcelona Kulübü, maç günlerinde metro seferlerinin saatlerinin uzatılması için Barcelona Belediyesi ile bir anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

La Liga'nın 5. haftası öncesinde Barcelona 9 puanla 2'nci, Atletico Madrid de 8 puanla 4'üncü sırada bulunuyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEÅžEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ÅžU ANDA BUNU KONUÅžUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator