Geri
İleri  

Vahid Hoca'nın son şansları! Tükeniyor...

|| Son güncelleme

Spor Toto Süper Lig’de ilk 8 haftada son 40 yılın en kötü performansını gösteren Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic’in kredisinin tükenmek üzere olduğu öğrenildi.

por Toto Süper Lig’de ilk 8 haftada son 40 yılın en kötü performansını gösteren Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic’in kredisinin tükenmek üzere olduğu öğrenildi.

Boşnak teknik direktörün, sürekli olarak olumsuz tablo çizmesi ve kendisine teklifler geldiğini söylemesinin camiada tepkiler topladığı belirtildi. Bordo-mavililerin bugünkü Lokeren ve pazar günkü Torku Konyaspor maçlarının sonucuna göre yönetimin bir karar vereceği ifade edildi.

Halilhodzic’in bu 2 maçtan kötü sonuçlar alması halinde yolların ayrılacağı dile getirildi. Teknik direktörlük koltuğu için ilk adayın ise Ersun Yanal olduğu ifade edildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator