Yaya'nın menajerinden Pep'e: "Dedem de kazanır"
|| Son güncellemeYaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk, Manchester City menajeri olması beklenen Pep Guardiola ile ilgili 'imalı' açıklamalar yaptı.
Yaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk, Manchester City menajeri olması beklenen Pep Guardiola ile ilgili 'imalı' açıklamalar yaptı.
SPORX DIŞ HABERLER- Manchester City'nin Fildişili yıldızı Yaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk, yeni menajer olacağı iddia edilen Pep Guardiola ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu.
İşte Dimitri Seluk'un İngiliz basınına yaptığı açıklamalar:
"Pep muhteşem bir antrenör. Barcelona ve Bayern Münih'te kupalar kazandı. Ama işin doğrusu, Barcelona ve Bayern Münih gibi büyük kulüplerde dedem de kupa kazanır."
"YAYA İÇİN ENDİŞELENİYORUM"
"Almanlar, Guardiola'nın gelecek yıl Manchester City menajeri olacağını söylüyorlar, ben de böyle düşünüyorum. Guardiola'nın planlarının ne olduğunu bilmiyorum ama Barcelona'da yaşananlardan sonra Yaya için endişeleniyorum.
Ben de, Yaya da City'den ayrılmayı düşünmüyoruz. Daha önce teklifler vardı ama Yaya burayı sevdiği için ayrılmayı düşünmedi. Taraftarları ve buradaki insanları çok seviyor."
"PEP İLE BİRLİKTE İSPANYOLLAR..."
"Pep bir yere gidince, arkasından İspanyol oyuncular da gelir. City'i de Barcelona yapmaya çalışacaktır. Kendi kimliğini zamanla oturtmaya gayret edecektir."