Antalyaspor genel kurulu yarın Antalyaspor tesislerinde yapılacak. Genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıklayan başkan Sedat Peker ve asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, bugün kulüp binasında Antalyaspor personeli ile vedalaştı. Burada konuşan Peker, Antalyaspor'un, kendi başkanlığı döneminde üç yıl içinde iki kere şampiyon olduğunu, bir kere ligden düştüğünü hatırlattı. Personele de seslenen Peker, ''Antalyaspor'un sıkıntılı günlerinde bile Antalyaspor personeli şevkle, heyecanla çalıştı. Ben bir çok kişi ile çalıştım ama sizler gibi fedakar personelle çalışmadım. Ömrümün sonuna kadar sizleri unutmayacağım. Hakkınızı helal edin'' dedi.
-''GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER''-
Antalyaspor Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz da, hiç kimse ile şahsi sorunları olmadığını söyledi. Antalyaspor'un menfaati için bazı kişileri kırmış olabileceğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
''Benim siyasi yanımda var. Parti olarak yerel seçimlere hazırlanmak için yeniden aday olmama kararı aldık. Biz yönetim olarak Antalyaspor'u ayağa kaldırdık. Yeni yönetimde olmasak da gönlümüz hep Antalyaspor'un yanında olacak. Yeni yönetime iyi bir miras bırakıyoruz. Yeni yönetime gelenler, Antalyaspor'u kendi menfaatleri için kullanacak olurlarsa, Atatürk'ün dediği gibi geldikleri gibi giderler. Bundan sonra Antalyaspor'un başarıdan başarıya koşması gerekir. Kendi dönemimizde zaman zaman sizleri kırmış olabiliriz. Hatamız olduysa özür dileriz.''
Konuşmalardan sonra personel, başkan Peker ve asbaşkan Yılmaz'a çiçek verdi.
Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, daha sonra yaptığı açıklamada da, Antalyaspor yönetiminin, Antalyaspor personelinin alacaklarının tamamını ödediğini, hiç bir personelin alacağının kalmadığını bildirdi.