Arda'nın Messi projesi; "Konuştum..."
|| Son güncellemeA Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan, Yunanistan karşılaşmasının ardından konuştu.
A Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan, Yunanistan karşılaşmasının ardından konuştu.
"Kura şansı diye bir şey de var. İsim olarak takılırsak, yanılmış oluruz. Biz Atletico Madrid ile finale giderken, Milan, Barcelona, Chelsea, Real Madrid yolu vardı. 2008'de Çekleri, Hırvatları geçtik. O oyuncuların hepsi dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar. Ben gruptan çıkacağımızı düşünüyorum, ama maç maç takip etmek lazım. Bu takıma insanlar inanmalı. Güzel bir ekip oluyoruz"
"GÜNLERİM BEKLEMEKLE GEÇİYOR"
"Benim gibi insanlar için iş hayatı çok önemli. Barcelona'ya gittiğimde çok güzel bir şehir. Günlerim beklemekle ve çalışmakla geçiyor. İspanya'nın yaşam tarzını seviyorum, mutluyum. İnşallah oynamaya başladıktan sonra benim için her şey daha iyi olacak"
"YARI FİNALE - FİNALE GİDEBİLİRİZ"
"Bu takımın gerçek bir potansiyeli var. Gün gün maç maç gitmek lazım. Bu takım dünyadaki her takıma kafa tutabilir. Tecrübeli oyuncuların yanında gencecik yetenekler var. Hocamız herkese şans veriyor. Bir takım olduk ve her çeşit özelliği olan oyuncularımız var. Önemli olan hep beraber hareket edebilmek. İspanyollar her zaman çok yetenekli, özel takımlar. Bu turnuvanın da en büyük favorilerinden biri İspanya Milli Takımı. Birçok favori var. Fransa çok arzulu olacak. Biz bir sürpriz yapabiliriz. Yarı finale- finale gidebiliriz. Almanya, İspanya çok önemli takımlar. İngiltere elemelerde 10'da 10 yaptı."
"BARÇA'DA EGOLARINDAN SIYRILMIŞ OYUNCULAR"
"Oraya gittiğimde saygıyı kazanmış olarak gittim. Oraya gittiğimde beni sıcak karşıladılar. Neymar ile bizim gibi olduğu için daha sıcak bir ilişkimiz var. İyi bir ortam var takım içerisinde. Egolarından sıyrılmış dünyanın en iyi oyuncularıyla olmaktan çok mutluyum."
"MESSI'NİN TÜRKİYE'YE GELMESİ İÇİN KONUŞTUM"
"Ülkeme fayda sağlamak istiyorum. Leo'nun buraya gelmesi çok güzel olur. Bunu onlara da söyledim. Ben hatta Anadolu'ya getirmekten yanayım ki orada herkes onları görsün."