Paris Saint Germain'de bir türlü istenen performansı sergileyemeyen yıldız oyuncu ayrılma kararı aldı.
Abone Ol
SPORX DIŞ HABERLER - Ligue 1 ekiplerinden ParisSaintGermain, Ocak ayında önemli bir ayrılık yaşamaya hazırlanıyor. Arjantinli golcü oyuncu EzequielLavezzi, istediği kadar forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı aldı.
İtalyan ve Fransız basınına yansıyan haberlerde Arjantinli oyuncunun kiralanmak da istemediği belirtirlirken, Ezequiel Lavezzi için ilk durak olarak eski takımı Napoli olarak gösterildi. Lavezzi'nin diğer alternatifi ise Inter olarak gösteriliyor.
İtalyan basını Inter ile Paris Saint Germain arasında Fas'ta oynanacak hazırlık maçı sonrasında bir görüşme yapılacağını da belirtti.
Ezequiel Lavezzi bu sezon Paris Saint Germain formasıyla ligde sadece 667 dakika süre alabildi.