Geri
İleri  

Arsenal Song'un halefini buldu

Londra ekibi Arsenal, transfer sezonunun kapanmasına günler kala, savunmaya yeni bir takviye yapmak istiyor.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, 31 Ağustos'ta bitecek olan transfer sezonu öncesi son bir transfer daha yapmak istiyor.

Daily Mail'in haberine göre; Wenger, Alex Song'un yerine Newcastle United'da forma giyen Cheick Tiote'yi, transfer sezonu kapanmadan takım kadrosuna katmak istiyor.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda forma giyen Tiote için Arsenal'in 15 milyon paunda kadar çıkabileceği belirtilirken, bu transferde sorun çıkması halinde, Londra ekibinin Rennes forması giyen Yann M'Vila'ya yöneleceği ifade edildi.

2010 yılından beri Newcastle United forması giyen Tiote, İngiliz ekibinin formasını 51 kez giyerken 1 gol kaydetti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator