Geri
İleri  

Arsenal'e askerlik şoku!

Askerliğini 10 yıl boyunca tecil ettiren Güney Koreli oyuncunun Arsenal'e çıkardığı fatura bir hayli ağır oldu

Arsenal'in Güney Koreli oyuncusu Park Chu-Young'un Monako'dan 10 yıllık oturma izni alarak askerliğini bu süre boyunca ertelemesi İngiliz ekibine 3 milyon euroya patladı.

Arsenal 2011-12 sezonu başında Monaco'dan transfer ettiği Güney Koreli oyuncu için 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ama L'Equipe gazetesinin haberine göre İngiliz ekibi oyuncunun askerliğinin tecil edilmesi halinde Monaco'ya 3 milyon euro ek ödeme yapmayı da kabul etmiş.

6.5 MİLYON EUROYA GELMİŞ OLACAK

Dolayısıyla Monako hükümetinin verdiği 10 yıllık oturma izniyle 36 yaşına kadar rahatlayan Chu-Young, Arsenal'e bir hayli pahalıya patlamış olacak.

İngiliz kulübü, Arsene Wenger'in şu ana kadar Premier Lig'de sadece 1 maçta 6 dakika oynattığı oyuncu için toplam 6.5 milyon euro bonservis ödemiş olacak.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator