Geri
İleri  

Bandırmaspor'da Esen dönemi bitti

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Adnan Esen, görevinden istifa etti.

Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu tarafından yetki alanı içindeki bazı kararlara müdahale edildiğini ileri sürerek, bunun futbolcular üzerindeki otoritesi ve saygınlığını zedeleyeceği düşüncesiyle görevinden ayrılmayı uygun gördüğünü söyledi.

Bandırmaspor'un, futbolcu olarak da formasını giydiği son derece değerli bir camia olduğunu ifade eden Esen, ''Gönlüm, Bandırmaspor'la beraber... Bandırmaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' dedi.

Bu arada, Esen ile birlikte yardımcısı Ömer Belgin ve kaleci antrenörü Suat Arıkan da görevlerini bıraktılar.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mustafakemalpaşaspor maçına takımı, altyapı antrenörü Talat Evren'in hazırlayacağı öğrenildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator