Geri
İleri  

Beşiktaş, 1.18 milyar liralık dev geliri açıkladı!

Beşiktaş, Tüpraş ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. Siyah beyazlılar, 3 sezon için 1.18 milyar lira kasasına koyduğunu açıkladı.

Beşiktaş, Tüpraş ile stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

2028-2029 sezonu sonuna kadar sürecek anlaşmaya göre siyah beyazlılar 1.18 milyar lirayı kasasına koydu.

Beşiktaş, 3 sezonun ücretini peşin olarak aldıklarını duyurdu. Sözleşmeye göre alınacak başarılara göre 51.2 milyon lira da prim kazanabilecek.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Şirketimiz ile Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (Tüpraş) arasında, 2026-2027 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere üç sezonu kapsayan stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi imzalanmıştır. 2026/27, 2027/28 ve 2028/29 sezonlarına ilişkin sözleşme bedeli toplam 1,18 milyar TL + KDV olup, tutarın tamamı peşin olarak ödenecektir. Ayrıca, sözleşmede belirtilen başarı şartlarının gerçekleşmesi halinde, 2026-2027 sezonu için 51,2 milyon TL + KDV tutarında başarı primi ödenecek; izleyen sezonlarda başarı primi tutarı, bir önceki sezon primine TÜİK tarafından açıklanan yıllık TÜFE oranı eklenerek belirlenecektir."

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator